RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

lördag.

Det verkar som om det löser sig med resan. Det verkar som om jag inte behöver ruttna i en stuga och kan rulla runt i backarna i stället. Det verkar som om det finns hopp i min plånbok och det verkar som om jag och lydia inte kan vara gladare just nu över den här resan.
Vi har haft en urmysig natt i lydias kök med tända ljus, massa te och skorpor. Vi delade på en massa kärlek och pratade in till småtimmarna, jag vet inte varför vi inte gör det här oftare?
Lydias otroligt roliga bok "den som inte tar bort luddet ska dö" måste ni läsa. Speciellt om ni har en trött ikväll och huvudet är lite suddigt. Oj vad jag skrattade!

Jag råkar ju också vara en flicka som blivit gammal i förtid och fastnar för program som bonde söker fru eller ensam mamma söker men speciellt för let's dance! Var det någon som såg underbara morgan!? Man vill ju bara gosa med honom eller något liknande. "Hur é dé helena?"
Och så vill jag sätta mitt huvud på Jeanette Carlssons otroliga kropp! Den kvinnan är helt otroligt snygg. Det samma gäller kläderna hon hade på sig i andra programet, love, love, love it!

idre.

Jag var så nära. Jag hade ena foten i bussen och var redo att gå på, nu var ju faktiskt en plats öppen. 74 personer stod på min ena sida och jublade "kom igen det blir kul!". På min andra sida stod min realistiska mor "Du kan inte åka iväg en hel helg och leva på andra" och jag vet ju att hon har rätt. Så här sitter jag, något deppig över att jag inte gick på. Jag älskar ju att vara spontan och jag hade faktiskt tänkt att kliva på bussen till 99%. Men ibland måste jag lyssna på mor min annars kan det bli väldigt fel. Jag kan inte rymma ifrån mina bekymer jag har här hemma och åka iväg och dansa bland snöiga berg och dalar. Nej jag ska lösa det här om jag så faktiskt ska sälja ett utav mina älskade par skor..

13

Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle se ett så krossat hjärta. Det där lugnet och likgiltigheten skrämde mig. Det var tomt, helt tomt.
Jag vet inte om du verkligen inser var du gjort. Du har inte bara krossat, stampat, spottat på hennes hjärta utan du har gjort det på det sköraste hjärta vi har, det vackra lilla hjärta som jag så försiktigt försökt förvara sprängde du i bitar. Den lilla flicka som finns där inne vet du lika väl som jag inte är så stark som hon uppträder och jag vet inte om hon kommer att klarar av det här. Det här kan inte någon utav oss fixa med varken chokladtomtar, kärlek eller karlssons klister!
Jag ska hålla din hand hela vägen, för dig skulle jag råna en bank.


jag vill ha dig här ikväll

...

Här sitter jag och gråter stora floder. Har precis lagt på luren efter ett pepprat min bästa stöttande vän Lydia.
En människa kan inte ha mer otur än vad jag har idag. Jag fick precis ett inkassobrev på min studentmössa på NIOHUNDRA svenska riksdaler. Om jag inte betalar innan måndag så varnas jag för att hamna hos kronofogden.
Hur går det här till?! Hur fan lyckas jag?! Är det någon jävel där ute som jag råkat gå in i som förhäxar min värld?! För jag är fanimej en god jävla människa.
Om jag har tur så lyckas jag sälja mina kläder på blocket på lopper inom fem dagar för sammanlagt 900 kr och alla blir glada och nöjda. Om INTE måste jag ta av mina vemdalen pengar och har endast 100 kr att äta för i tre dagar. Både Anton och Lydia har sagt att "mat löser vi" men jag vill inte åka iväg och ha ångest över att andra människor betalar för mig. Jag har aldrig känt mig så hopplös och fattig.


.

Jag var dum mot min mor idag. Det var ju bara på skoj men jag råkade ta det lite långt och sa något i stil med att hon spelar ju ingen roll hon är bara någon som glider runt i min atmosfär. Stackars mammas lilla hjärta blev sårat och sa att det var det elakste jag någonsin sagt till henne och jag håller med, usch!
Därför får min lilla mor en vacker plats här i bloggen i gengäld!


sämst onsdag.

Jag hade en positiv inställning till denna dag. Onsdagar brukar vara bra, roliga lektioner som religion och foto b och på kvällen händer oftast något bra/kul/säg vad du vill. Men någonting gick emot mig idag, man kan kalla det gud eller också sin egen syster.
För det första hade det sista shampoot används upp och att gå utanför dörren men stripigt hår som slaskar en i ansiktet är ett stort nono. Jag lyckades rota fram en liten tub från tyskland som mormor snott hem från ett hotell(gud var nog det goda i det här dramat ändå). Jag gör mig klar och än en gång försöker jag frenetiskt få upp dörren tills jag inser att jag än en gång är inlåst. Stackars jag blev så bitter att jag satte mig på golvet i hallen och tryckte i mig mandariner och försökte komma på goda tankar. Bäste Louice var snäll och åkte tillbaka från skolan för att låta mig komma ut i friheten.

På foto slösade jag bort två timmar och tjugo minuter av mitt liv. En kvinna var där från röda korset och föreläste. Vi trodde allihopa att hon skulle komma och förklara vad det var vi faktiskt skulle få för uppdrag av korset men det hade hon ingen aning om så vi satt i två timmar och kollade på bilder som man säkert sett tusen gånger förut.

Ikväll händer det ingenting heller eftersom alla lämnar mig för idre och måste spendera kvällen med jobb, oasis eller packning. Så jag tänkte trycka ner mig själv i soffan och titta på antingen "a little thing called murder" eller "mandomspriset"! but whyyyyyyyyyyy?!

tisdag.

Jag har funderat lite senaste tiden på hur jag tror att folk ser på mig. Inte på hur jag uppfattas av nya människor utan utav mina nära och kära. Vi kan ta Lydia och Louice, jag kan verkligen komma på tusen saker som gör att de utmärker sig. Typ att Lydias hiss inte alltid går ända upp jämt det vet vi men det gör ju henne så grymt mycket charmigare. Eller Louice förmåga att dra en historia liiiiite längre så det blir liiiite roligare, om hon t.ex. har trampar i hundbajs så har hon inte bara trampat utan hon sjönk ner med hela benet i det. Vilket gör även henne mycket charmigare.
Jag kan alltså inte sluta förundras över vad min charmiga sida är, för det är klart jag har någon det har väl alla?

Jag och Louice har också skapat en ny blogg. Hur kul som helst och jag ser verkligen fram emot att komma igång. Den här ska inte dö ut det lovar vi. Dels är det ju kvinnans projekt arbete men också ett litet, eller snarare stort hopp om att vi lyckas skrapa ihop till en lägenhet. Men vi får se hur det går, håll tummarna!

Ni måste också in och läsa TQ:s blogg och om hans hatbrev till studera.nu. Jag förstår inte vad han får allt ifrån!

nytt nytt nytt!


www.kidsoftoday.blogg.se

nadia&louice 13-16 år


Hittade massa gamla bilder på mig och louice. Allt från samboliv, konserter, maskerad, utflyckt och favoritställen.

kyrkråtta

Jag hittade en liten älskling idag på gina tricot för trehundra kronor. Men det visade sig att nadialiten var luspank. Inte en endaste lite krona i fickan. Jag mår dåligt dåligt dåligt med tanke på att jag ska till Vemdalen nästa helg. Jag kommer att ha pengar till resa, boende och mat men inte till så mycket mer. Känns mest tråkigt att åka till en skidort och inte kunna åka skidor. Så därför(!!) undrar jag om det är någon utav mina kära kvinnor där ute som har lust att klippa sig för en hundring?

Ringde min käre vän Thompa idag och frågade hur hans 20 årsdag hade varit. Den var lyckad och han hade kul och deckade faktiskt inte förens vid tre, stora framsteg. Det var kul att få prata med honom eftersom vi inte har hörts på länge och jag bara älskar att vår relation är så enkel på något sätt.


just living my life

Helgen är förbi, väldigt snabbt gick det och jag hade mer än gärna stannat tiden lite om jag ändå kunde.
En man från götet kom upp och mina förhoppningar om att bli glad gick i uppfyllelse. Vad jag inte förstår mig på är hur ni män klarar er med en liten bag när ni reser bort över tre nätter?
Jag och louice gick runt i stan i timmar för att vänta på mannen. Jag fyndade bra grejer som bara behövdes sys in lite. Vi var sjukt springiga i benen och trodde att vi skulle lugna ner oss på åhlenstaket med en god kopp latte. Men vi tog fel och Louice blev väldigt spontan. Jag mötte upp mannen och vi gick till en frisör där vi mötte upp sexilouis som var kändissnygg i sin nya blondering. Vi var oroliga över hennes spontanryck och trodde att hon skulle sluta upp som pippi långstrump men det resulterade istället i avund.
Hem till lytt för film kväll och helt-okej thaimat och Anton dök upp. Duktiga Lydia körde sedan mig och samiboy hem.

Lördag blev slapp och jag var rastlös. Jag trodde att jag skulle guida Samuel i stockholm men vi valde istället att stanna hemma och umgås med mor och hyra en super film och äta lunch, och visst var familjen min fascinerad över denna man jag dragit hem.
Kvällen kom och självklart var jag sugen på utgång så jag snodde Karins outfit från tidigare helg och jag var snygg. In till treet för att säga grattis till vår älskade Sofie som blev 19 stora och sedan till n see bar. Vi testade på den nya klubben seven på k-15 och det var väl helt okej. Jag blir sällan påverkad av folket runt omkring mig så jag hade mycket kul. Det blev mycket dans men också mycket olyckshändelser. Otåliga lydia och anton blev galna på galet folk och jag var snäll och bytte plats med lydia och belönades med en hård armbåge och föll nästan ihop på golvet, det fick huvudet att ryka på både mig och lytt och vi hade god lust att klämma sönder hennes haka. Lite senare puttade anton till mig på ett gäng störiga pojkar men de anade vad som komma skall och denna gång belönades jag med en vurpa och ligga på dansgolvet med ett gäng främande blickar över mig, ingen skada skedd och jag skrattade bara. Men anton fick en eloge för att ha gjort min kväll.

Söndag låg vi i sängen hela dagen och tittade på lets dance och massa annat (det suger förövrigt att bella åkte ut). Hem till lydia och vi bokade vår resa till vemdalen vecka 6 vilket kommer bli hur mys som helst och jag längtar längtar längtar.
Samiboy bjöd på pizza och jag på bio och vi såg Benjamin Buttons, den var hur bra som helst och somliga grät som barn men jag satt mer och var deppig över att den var så tragisk.

Upp måndag morgon och in och passa tåg, nejnej det tycker vi inte om. Men jag ska inte klaga för helgen har varit underbar och snart kanske vi ses igen. Vem vet..

Idag tänkte jag krypa ner i soffan med myskläder och mina älskade tofflor. Göra en kopp te och dyka ner i min bok som är underbart underhållande, kung karl och vänninorna, läs den!
shiiiiit, vad långt det blev. ofta att någon ens kommer orka läsa det här..

.


Torsdag.

Gårdagen visade sig vara en ta-det-lugnt-och-njut-dag. Jag och Cronja åkte och simmade efter skolan i medborgarplatsen i 40 min. Det var ganska kul för det var som en motionsbana och vi var typ 17 personer som försökte hålla tempo runt, runt, runt och det var jätte trångt. Men jag och Cronja hade turbofart och var tvungna att ta genvägar mellan kvinnorna och en strandad val som inte kom någonstans. Alexander Bard var faktiskt också där.
Efter ångbastu och långdusch var vi fräscha men kände inte riktigt att vi skulle lägga dagen på hyllan och åka hem till sitt. Så vi ringde vår kära vän Markus Alm som blev glad och satte igång med middag. Pasta och köttfärssås fick vi, riktigt gott faktiskt och så mös vi till "meet joe black", det måste ju vara en utav världens bästa filmer!
Hans nya lägenhet är helt fantastisk btw.

Upp och hoppa tidigt blev det. Jag hade hoppats på att Cronja skulle dra täcket över huvudet och slänga väckarklockan i väggen så att jag kunde göra likaså men det är inte ofta som jag får som jag vill.
Åka till skolan och prata snusk på lektionen och sedan skippa nästa eftersom man är rädd för en utskällning eftersom man inte lämnat in den där rapporten än. Dock så hittade min lärare mig eftersom jag var dum nog att gå förbi utanför. "nadiaaaaa, vad gör du med livet?" "hehe, jag är inte klar än så jag bara går här"  "tio minuter kvar på lektionen så kom nu" sa han och log. Han är snäll Tomas, han är en sån lärare som jag skulle tacka i mitt tal om jag vann pris för något smart någon gång.

Kvinnorna följde med mig hem och det satt sju tjattrande munnar i mitt vardagsrum. Fika och prata massa skit om allt mellan himmel och jord med sina allra bästa, då mår jag bättre än bäst! Fast man inser det inte förens de har gått.. Det är konstigt. Alltid när jag stänger dörren efter mig då känner jag hur mycket jag faktiskt tycker om mina flickor och så ler jag lite för mig själv.


Imorgon kanske jag blir glad, det får vi se. Men jag håller tummarna!


tisdag natt.

Marine var arg när hon kom, eller snarare irriterad. Stackars flicka hade fel portkod till mig och min mobil funkar sisådär, men efter tio minuters väntan kom hon in. Hon var väldigt taggad av någon anledning och pratade massor, det var kul men hon sa att hon var trött bara..
Foto b kursen verkar hur kul som helst men det finns en uppgift jag fruktar och det är att kontakta en fotograf och intervjua honomslashhenne och sen också ta ett porträttfoto!!! Hur pinsamt som helst att leka duktig och fota någon som är proffs..

Efter skolan åkte jag, louice, jeb och cronja och satte oss på tullys. Det var hur mys som helst och bara en massa förbjudet prat om massamassa. Cronja kommer döda mig nu men vi åt faktiskt pastasallad någon timma eller två efter att du åkt, åååh vad gott det var. Vi satt kvar i sex timmar sen var det dags för stängning och det var bara att röra sig hemåt.

Jag är orolig för dig. Jag vill veta hur du mår men du är så tyst. Det gör ont i mig att se dig såhär. Jag vill hålla om dig och tala om för dig att jag finns här men det vet jag att du vet, tusen gånger om. Min vackra vackra när ska du någonsin öppna dig?  ♥


Ebba på elle-galan


Snyggt, snyggt, snyggt!

tisdag.

Idag börjar skolan igen. Egentligen började den för flera timmar sen men i min och marines värld börjar den klockan ett så nu är hon påväg hit för att äta den bästa frukosten, eller nja tror inte jag har så mycket hemma så hon får nöja sig med det som finns.
Vår foto b kurs börjar idag och vi är nog sjukt taggade allihopa och det kommer bli jätte kul! Jag hoppas att vi får springa ut och göra någon typ av övning och go crazy som alla andra gånger, det kommer bli lyckat det här och inte ska vi slösa alla tider på fika.

belöna mig med skor!

Jag är helt död! Min kropp skakar och jag har ont. Det slutade i 100 längder, vi var taggade, kanske för taggade? Men jag är iallafall glad och nöjd och ville belöna mig själv med en stor fet hamburgare men marine tyckte inte att det var en bra idé.  
Det var skönt och kul när man hade en vän med sig och jag hoppas att fler hakar på så blir det ju ännu roligare.


Jag har hittat en ny kärlek!

Vackra i mocka, acne 3000:-

ledig måndag.

Hej cronjaslashgrattis karin festen blev lyckad! Under dagen hade vi ritat nästan alla personer som skulle dyka upp plus ett litet rim. De satte vi sedan upp på en vägg i köket och det blev faktiskt en riktig hit.
Själv satt jag för ovanlighetens skull vid köksbordet och var social och spelade ölspel. Lite utav mig kom fram där vid 12slaget och jag, nattkatt och cronja dansade typ konst?
Det var kul iallafall och mycket nytt folk och gamalt folk från götet var också där.
Jag och Andreas gick och la oss vid tre och löste soduko men alldeles för mycket siffror och vi blev snurriga och somnade. Senare kom Mårten och Anton in och demonstrerade om hur låttexten till "someone please call 911" gick i hög stämma. Då blev andreas inte glad.

Idag har jag en skön ledig måndag och tänkte tillbringa den i en basäng på eriksdalsbadet. Men min simkamrat Cronja blev arg då hon insåg att krökardotter tappat hennes busskort och ville inte längre följa med.. DÅ kröp Marine ut ur sitt skal som sailormoon och räddade min dag! Så lite mer väntan blir det så hon kan packa lite men sen kör vi! massa sim, jacuzzi, bastu och tjejsnack, kan det bli mysigare en ledig måndag?

.

jag har en konstig känsla av att jag saknar dig

vill du komma hit och dela på en milkshake?


YEEES!!

Jag tror att den där filmen "yes man" har påverkat var tredje person i världen. Jag har inte ens sett den men jag säger ja och hänger med på allt känns det som. Igår var jag alldeles slutpumpad på energi och kraft men valde att ta mig ut ändå. Älskade Johan mådde inte så bra efter 24 timmars fylla och fick be till en viss gud och stannade hemma i sängen och louice var slut efter en träning. Men nadialiten, käraste alm och krökardotter åkte in till en bar i centralen och försökte hälla i sig några öl. Dåligt resultat och det blev taxi hem och fyllemat och cronja, 11 år och slumra sött till en film.

Dagen efter vaknade jag av en böghög, eller ja.. marcus hoppade på mig och insåg sen att cronja inte var efter honom och det hela slutade i en stel situation. Så istället fick jag ett fint pianospel och scones av de båda till frukost, tack tack.

Cronja inser att ojoj jag ska ha fest imorgon, vilka bjuder vi? Listan blev såklart längre och manligare än vi tänkt och det slutade i 60 pers. Cronjas bror säger att "Cronja, du måste prata med grannarna den här gången!" Det tyckte inte hon om eftersom de inte är så öppna till det förslaget, så då skulle vi komma på bästa sätt att säga det utan att faktiskt träffa dom. BREV! fina brev i olika färger, vem blir inte glad av det?! och självklart utsmyckade vi breven med oss själva på bästa party humör!




Jag längtar till min skiva eftersom vi har ett så grymt tema! Circus blir det och självklart har jag grymma idéer också!
Jag vet inte alls vad det heter men jag tror att dessa kvinnor tar hand om elefanterna..? det blir iallafall korklockar, hög, smal hatt, benvit korsett, paljettshorts från topshop (allra helst i färg, röd tror jag), nätsrumpbyxor och piska! det kommer bli awesome, jag kommer vara urläcker och har ni tur kanske fransarna följer med!

nadialiten på hennes allra bästa sida!


15 januari.

Igår var jag glad och lycklig! Vid halv ett sprang jag runt som en dåre i mitt hem för att samla ihop mina saker och rusa iväg till skolan. Men min telefon ringde och ett bekant nr visade sig. Det var min allra käraste Cronja som hade kommit hem från thailand och jag hoppade upp och ner och skrek av lycka. Vi möttes upp i skolan och åkte sedan hem till henne. Det blev studentmat till middag och öl i högsta hugg medans vi dansade och hade modevisning, en bättre start kunde det nog inte vara? och juste, tack för min thailändska elle-tidning! jag blev mycket glad!
Runda och kissnödiga åkte vi till slussen och mötte upp allra käraste william och sedan till söderhof med flickorna. Mer öl och fyllesnack. Vid halv ett fick lyttiga lytt nog och vi gick till donken och sällskapade sedan hem med en hemlighetsfull alkis. Varför råkar jag alltid ut för alkisar förresten?! Ser jag ut som en tjej som är lätt att slå undan benen på eller?

Vi blir galna ibland och får för oss att vi ska festa varenda dag i veckan! Den här veckan är en sådan för ikväll ska jag ut igen. Markus och Johan ringde från en båt i havet och ville ut och festa och jag blev mycket glad eftersom vi delade känslan att det var "såååååååå länge sen"! Så ikväll röjer vi även fast man börjar 8.10 imorgon. Jag som skulle bli ansvarsfull! Men man förändras inte över en natt.

På tal om det ska jag simma på måndag, super super skönt! Tänkte köpa ett månadskort av något slag.. Sen när det blir varmt ute igen blir det joggingskorna som gäller.
Förr-förra året som jag var ute och sprang hade jag målet att en pennkjol skulle sitta snyggt. I år är en playsuit från H&M målet och den är så snygg så storlek 34 ska jag allt klara av! Det kommer bli så bra såå det här. Jag funderar tillochmed på att lyssna på Samuel och lägga mina allra trognaste godisar på hyllan, men vi får se har inte riktigt bestämt mig än.. det kanske bara får gälla på vardagar.


.



Hittade en liten kampanj som ska hjälpa ungdomar att hitta självkänslan. Jag tyckte den här knappen var söt så den fick det blir. Gå in och välj en ni också vettja!

känn ingen sorg för mig göteborg!

Göteborg, göteborg, härliga göteborg!! jag tror faktiskt att jag blev kär.
efter min spontan-köpning av biljett var det äntligen dags att låta fötterna föra mig till västkusten. Tågresan var 6½ timma lång men inte ska man klaga när den kostade 90 billiga kr.
Framme i götet och jag blir mött i centralen av gästvänliga Samuel och istället för att bo 40 min från stan som lyttigalytt så fick jag bo runt hörnet i en liten etta vilket bara var bäst!
De senaste dagarna var nog de bästa på länge. Jag fick för en gångs skull se vackra Göteborg, shoppa på det omtalade myrorna (blev dock bara ett skärp för min del) och fika på ett udda språkcafé, äta på grekiskresturang, mysiga hemma kvällar och hemlagat. På något sätt trivdes jag också med de människor jag träffade, de kändes väldigt jordnära och äldre framför allt, men det var helt okej att vara 4 år yngre. Det kunde nog inte bli bättre och det kunde inte bli en bättre resekamrat.






Jag har fått en känsla av att ändra på allting i mitt liv. Eller nästan.. vänner och familj får gott stanna kvar.
Men att jag alltid varit känd för soffpotatis-nadia som sover till fyra på dagarna, vad är det för något? Nej usch nu ska jag faktiskt ta tag i mig själv och skaka om riktigt hårt. Jag måste börja ta hand om mig själv och inte bara ta livet som det kommer och lita på att allting löser sig eller på mor och kjell. Som mor alltid säger "du är faktiskt myndig nu" och jag känner att jag bör leva upp till det!
Jag har redan prickat av två saker på min check lista:
1. Jag spontan klippte mig idag för 180:- Det blev väl helt okej.. huvudsaken var att låta mitt vackra röda må bra igen.
2. Jag har sökt jobb och det ser ljust ut. Ja, jag har alltid lovat mig själv att hur kärvt det än blir så kommer jag aldrig jobba på MC men vafan jag får bryta det löftet. Så mycket planer som härjar i mitt huvud så behöver jag pengarna och det handlar om ett halvår på sidan av. Aldrig att jag stannar en sekund längre.
Jag har låååångt kvar men någon dag ska jag allt ha ordning och reda på mitt liv. Jag tror faktiskt att det får bli mitt nyårslöfte att ta tag i saker och ting och inte låta det ligga till sista sekund. Hade jag väntat längre med klippningen hade håret antagligen ramlat av.

tänkte lägga in lite bilder från nyår på samma gång