RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Jag vill

Jag vill vara på Sunda och skrämma fiskmåsarna på fotbollsplanen och pussas med kollots sötaste pojke.
Jag vill vara full på hembränt och dansa galet på Franz Ferdinand och somna in till The Knife.
Jag vill ligga på Lydias studsmatta och leka sanning eller konsekvens.
Jag vill sitta i en trampbåt med en pojke som ville hålla min hand.
Jag vill ligga under en ek och bara fundera tillsammans med dig.
Jag vill sitta i en bil påväg till en festival och sjunga i högan sky.
Jag vill ligga i en säng och lyssna på våra magar kurra och skratta oss till söms.
Jag vill hoppa skräckslagen utför berg och stuka foten.
Jag vill sitta på en terass i skärgården och dricka öl och prata hela sommarnatten igenom.
Jag vill fylla sexton år och springa in i din famn och höra dig säga det du sa en gång till.
Jag vill cykla i sommarnätter på en ö.
Jag vill ligga i mitt rum och titta på vänner och bli ritad på ryggen.
Jag vill skriva lappar till min sambo.
Jag vill plocka smultron påväg hem från flaten.
Jag vill ha reunion i Hässelby och somna på mcdonalds.
Jag vill moona i årstaviken.
Jag vill ligga i en park med filtar och te.
Jag vill sitta på en efterfest i ett kök och lyssna på Markus gitarrspel.
Jag vill spela Racko med farmor.
Jag vill vara femton och ligga i dina armar en regnig sommarnatt.
Jag vill fira jul i Bagensnäs.
Jag vill stå där på dagis med dig och bli din fru.
Jag vill ta nattliga promenader i ösregn.
Jag vill låta varma vågor välta mig och skratta tills jag får ont i magen.
Jag vill ha mjölkrig i hemkunskapen med Niki, göra honom arg och få honom glad igen med ett ynka leende. För ingen tittar på mig med en sån beundran som du gör och inga ögon talar så som dina gör.

Ingenting betydde något, bara vart jag var, med vem och vad jag gjorde. Jag vill ha mer av det. Bara stänga ut allt annat.

Little bit

På något sätt var min lördag alldeles, alldeles underbar.
Fika på söder i den bortglömda solen med min finaste tjej. Massa prat och mys och det finns ingenting jag mår bättre av.
Solveig ringde och var magsjuk och ville att jag skulle jobba för henne på klubb konstig. Fattig som jag är så tackade jag ja och åkte dit.
Det var helt galet kul! Modevisning och sjukt snygga människor, dels danne från snook(han var väldigt kort?), och jag trivdes så sjukt bra. Vakterna blev mina nya bästa vänner.
Min alldeles fina mardy kom dit och höll mig sällskap och gjorde min kväll med massa dans. Vi måste gå dit mina flickor och vara snyggsnyggsnygga!

Efter jobbet tog jag bussen till sickla udde, än en gång för att träffa den där mannen. Han är klurig dock.. Kanske han leker svår? Det hoppas jag inte, med tanke på att det är det värsta jag vet. Inte på grund av att man kan tycka det är jobbigt och tvivla på sig själv utan för att den där självsäkertheten utstrålar bara osäkerhet, vilket är sjukt osexigt.
Så en del av mig vill bara ge upp och åka hem, men en annan vill veta mer. Gosh vad killar är förvirrande ibland.

Nu ska jag gå och kramas med Louice! PUSS OCH KRAM


jag anropar lyckan

Jag sitter och tittar på gamla bilder på min dator och ja.. vad ska man säga? Jag undrar hur jag kunde vara så lycklig? Det kunde lika gärna stå i pannan på mig. Eller inte ens det hade nog behövts, det syns ändå.
Jag är inte olycklig, inte för fem öre. Men jag minns den där lyckan och den var annorlunda. Jag har inte hållit den i handen på länge men jag hoppas att den har vägarna förbi.
Jag har trott ett tag nu att det är någon som måste komma och lyfta upp mig och ta mig härifrån och få mig på andra tankar men jag tror faktiskt att jag måste ta mig igenom det här på egen hand.
Det är någonting som kliar och retar mig där bak och jag måste våga öppna den där lådan snart och ta hand om allting.

Ibland är jag arg på dig och ibland vill jag faktiskt döda dig när jag känner vilken smärta du har orsakat mig och hur otroligt jävla ont jag har! Jag önskar att jag kunde visa dig, på något sätt. Kanske om jag öppnar mitt bröst så ramlar all aska ut och då har jag sagt mitt och sluta tyck synd om dig själv. Det värsta är att jag skuldsätter mig själv ibland. Men innerst inne vet jag att jag bara har dig att skylla. Jag är inte perfekt jag är faktiskt riktigt jävla jobbig att leva med vissa dagar, men jag skulle för allt i världen aldrig handla på ditt sätt så be mig inte att förstå. Så var det värt det? Tragiskt nog var det det. Du är ändå den vackraste människa jag känner.



Den dagen jag så länge längtat efter var äntligen här, jag blev arton stora.
Alla som ligger mig varmt om hjärtat var där för att fira mig.
Jag kan ha varit stockholms vackraste tjej den kvällen i min svarta långklänning och fräkniga näsa.
Lyckligare kunde jag inte bli.

lovelovelove it!


Mina daaaaarlings på 13 cm klack skulle bli mina idag! Så fort kvinnan från tradera visare upp de för mig blev jag kär, så otroligt kär. Men stl 38 var en luring för jag fick inte ens ner hälen. Nu såhär i efterhand tänker jag att jag kanske inte försökte trycka ner foten tillräckligt noga? eller jag kanske borde köpa dom bara för att titta på? Jag måste ha dessa vackra! Jag ska hitta dom!

alla hjärtans dag

Det har varit en mysig helg fylld med överraskad kärlek på något sätt, and I love love love it!
Fredag tillbringade vi hela dagen med att vara kärleksbud och delade ut små hälsningar till barnen i skolan och de blev glada och leenden spred sig. Själv skickade jag ett hemligt bud till en man som blev glad men förbryllad.

Kvällen till ära tillbringade jag i rågsved för att titta på när bert sjöng i ljuv stämma. Det var kul och vi dansade på scen i skyhöga klackar men det gick bra, inga vrickade fötter eller så. Mitt uppdrag för kvällen blev utfört och det gick bra ett plus hade varit om själva uppdraget inte hade varit så jävla tafatt!

Jag vaknade upp på alla hjärtans dag och var ledsen, inga vofflor på sängen och ingen dejt för kvällen.
Sist jag var ensam på alla hjärtansdag var i nian, det är tre år sen.. Då fick jag en söt ask med godis från louice och vi gick på bio tillsammans. Sen träffade jag någon. Men denna någon bodde i norrland så nästa år fick jag ett litet rosbud och blev varm i kroppen sen gick jag och vännerna och åt på resturang. Året därpå åt jag lunch med vänner och valde senare att jobba, jag är ju inte en sån som gör en stor grej av saker och ting, fast det är väl lätt att säga när man väl har någon egentligen. Fattiga jag hade iof köpt en grym present som jag gav honom senare på kvällen.
I år var jag tillbaka till att vara ensam och tillbaka till min vackra louice och andra vänner och vi satte oss på söder hof. Singelfolket var överallt, det här var ju vår chans att hitta något litet härta för kvällen. Men vi tog en alldeles för dyr taxi och begärde oss till ego där vi blev nekade?! för små för små.. Vi vandrade då till n see bar och drack öl och jag blev otaggad.
På väg hem får jag ett sms om att ses och ta en bit mat. Jag blev avsläppt i norrmalmstorg och där stod han, den där som jag träffat bara några dagar tidigare och som inte alls var min typ men hans charm fick mig på fall. Det blev mc-mat och även fast omständigheterna var väldigt oromantiska så får jag faktiskt säga att det var väldigt romantiskt och att min alla hjärtansdag dejt blev funnen.


svartvitt

Nattåget har precis gått och jag är övertrött och kan inte sova. Jag ligger och stirrar i taket och funderar på saker jag hatar att fundera på.
Jag vet att ni vill höra om mitt mysiga dygn med de bästa av flickor och om den fantastiska utekväll jag tillbringade igår med er och hur jag lyckades komma till skolan full i samma kläder som kvällen innan. Jag var allt vacker. Trasiga jeans, päls och transa-skor. Men allt jag vill göra är att dra täcket över huvudet och vara ifred. Jag orkar inte ta tag i någonting och jag orkar inte ta ansvar.
Jag vill åka bort, resa någonstans. Allra helst vill jag nog upp till dig men där är det upptaget och det är alldeles för långt tills du kommer hem. Men du är fin min mr. big och jag längtar, längtar tills du kommer hem och inte riktigt vågar hålla om mig.

Klövsjömys

Hemma från Klövsjö och det var en lyckad resa och sånt. Det var ett jävla jobb att komma dit och hem bara, då jag och lydia vaknade och insåg att vi var i östersund där vi faktiskt skulle byta men av någon anledning tyckte vi att det var upp till samuel och anton att komma och väcka oss och eftersom de inte gjort det trodde vi att det skulle finnas ett till östersund, nadia och lydia i ett nötskal elleeeer?! Vi hann av då anton ringde och sa att vi skulle kliva av snabbt som fan. Framme i Klövsjö släppte busschauffören av oss sex km från huset.
Hem fick vi sysselsätta oss fyra timmar i en tom by men jag vann ju faktiskt 50 kr på en trisslott. Massa snabbmat, förseningar och idiotiska gubbar.
Men helgen har varit underbar och mys, skidor blev det för min del ändå och det var kul, varje gång jag klarade mig ner utan en vurpa vill säga..
Vi fastnade på afterski´n när vi skulle in och ta en öl och drinkarna började flöda. Det  var kul och jag dansade på bord(?) och pojkarna kom långt i en gitarrhjälte tävling. Lydia klättrade upp för berg och åkte pulka och jag är ett hemligt proffs på biljard..? Fem bollar i rad fick hakorna att släpas i golvet på mina vänner.
Jag och lydia hittade två vänner i 8 och 14 års åldern, den ena hade en lätt typ av Downs syndrom och var jätte söt och ville att lydia skulle minnas hennes telefonnr i minnet.
Jag hatar att komma hem efter en resa. Jag blir så missnöjd med min tillvaro och vill bara ligga hemma och tycka synd om mig själv. Värst av allt är att man känner sig så ensam efter att ha bott tillsammans med tre vänner och i min säng är det numera tomt.. Jag vill åka bort igen, snart snart snart. Kanske till götet? Kanske till åre? Nej, jag vill nog åka till möja.


tisdag

Jag känner mig stressad, sjukt stressad! Tåget går om 26 timmar och egentligen har jag gott om tid. Jag har bara ett last kvar i torkskåpet nere i tvättstugan sen är alla mina kläder tvättade och det är bara och välja och vraka. Packningen kommer nog bli något jätte stor ändå. Skor och jackor blir väl mitt stora problem..
Massa musik är nerladdad och jag känner mig ganska nöjd. Nu vill jag bara komma iväg och sitta och mysa på tåget med lydia och aldrig mer vill jag åka hem igen.


Jag drog skakandes på mig mina kläder inatt och skyndade mig hem till ett gråtande hjärta. Jag försöker så att hålla ihop det men det är som att försöka kontrollera ett stormigt hav och det blir för fullt och tränger sig ut genom mina fingrar. Det gör ont att folk man älskar kan såra så och det gör ont att det ska drabba dig.
Jag skrubba, skrubba, skrubbade bort texten du har på din dörr och en ny ska skrivas. Du valde våra ord och det gladde mig.
Vi finns här, hela kb, för allihop. Det var ju det vi var till för eller hur?

ett måste


Tröja från H&M, 198kr. Bild tagen från www.minoutfit.se


jag är kääääääääär



Mina nya älsklingar. Jag längtar längtar längtar!


En underlig bra dag

Söndag var konstig men kul och underhållande.
Jag satte mig på tunnelbanan och tog mig till Dalen. Jag hade inte varit där på flera år och jag skulle träffa någon jag inte träffat på flera år, om man inte räknar med den gången i höstas vill säga..
Han hade renoverat om sitt hem och det var riktigt fint och precis som jag snart får hade han en walking-closet, med glasdörrar precis som jag också vill ha, men mor tyckte att jag hade flippat ur lite och ville inte dra igång med någon extreme makeover renovering.
Efter några timmar kom Robert och Simon och vi åkte och bowlade. Jag gjorde kvällens fösta strike men vann dock inte utan kom trea. Men sjukt kul var det och snabba öl gick ner på tomma magar.
Hemma hos Stefan igen och han lagade mat och öppnade en flaska vin. Det gick lite för snabbt och snart satt vi och fnittrade på altanen. Stackars mitt huvud blev alldeles tungt och ögonen sömniga men det var mys och mycket kärlek bubblade ut ur den mannen. Jag skyndade mig vinglandes mot bussen som jag ändå fick vänta på och somnade sedan sött på soffan.

I skolan fick jag träffa mina hesa idre-barn och jag blev mycket glad och nattkatt var mycket fin i sitt vackra hår.

Bra eller anus?

Min käre mor har lagt fram ett förslag till mig som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Så jag tänkte vända mig till er mina kära för jag behöver verkligen råd!

Jag bor i en fyra på 92 kvm i skarpnäck tillsammans med mor, kjell och min två år yngre syster. Jag har lägenhetens största rum och klarar inte av så mycket mindre för då känner jag mig kvävd. Mor och Kjell därimot har det minsta rummet.
Nu har mor lagt fram som förlag att vi ska byta rum och jag ville skrika tills mina lungor sprängdes. "Och.." sa hon "..vi gör om klädkamaren till en walking-closet åt dig". Då tappade jag hakan något och tackade gud för att han hört mina böner om denna dröm jag haft i flera år. Jag förstår att ni tycker att jag är dum i huvudet som inte tackade ja direkt men det här så kallade rummet (borde snarare vara kallad vrå eller något liknanade) har med sig många minus.

Stort rum:
+ Allting är bra med det här rummet. Det är stort, ljudisolerat(vilket ger många mer plus), min enda privata yta som jag kan sitta i i timmar utan att känna mig instängd, okej jag kom inte på så mycket mer men jag älskar det.
- Kan vara lite för stort med tanke på att jag faktiskt aldrig är där inne, egentligen, utsiket är grannhuset och mina fönstertittande grannar, jag har ett knackande rör i mitt rum(?) vilket jag iofs inte störs av längre, dum placering på dörren, under hösten lyckas jag alltid få in muterade insekter genom fönstret tex spindlar med 3cm kroppar och 8cm ben och 5cm långa tveskjärtar, ni tror säkert att jag skojar men jag kanske till och med underdriver lite. Jag vet inte hur många gånger jag har stått och gråtit hysteriskt i hallen.

Litet rum:
+ Jag får en walking-closet på köpet med EGET lås så min syster inte kommer in, utsikten är vacker skog, ligger precis vid ytterdörren så jag kan komma hem mitt i natten utan att störa mor och kjell (vilket är hela anledningen till att vi ska byta rym) och jag får en walking-closet med EGET lås.
- Väggarna är tunna som papper och jag hör alltså allt som försigår i lägenheten och alla hör vad som försigår inne hos mig, det ligger vägg-i-vägg med min mobilgalna lillasysters rum, det är 2,30x3,30cm, det är litet, det är trångt, det är litet.
 
What to do, what to do? Garderoben lockar ju, som faaan! men rummet ÄR anus. Skulle självklart vara hur kul som helst att inreda ett nytt rum och graderob men jag vet verkligen inte om jag klarar av det där rummet. Det kanske blir jätte mysigt eller så kanske jag ångrar mig och flyttar in i ett hörn i min garderob för det är det enda stället som jag kommer att trivas på.