RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Grattis jebi baby!

Ikväll ska vi ut och fira jebi som fyller 22 imorgon!! Och såhär fin är jag! Puss och kram!

ett skepp lastat med bilder!

Så nu har jag tagit lite bilder iallafall så ni får se! Inte så jätte roliga bilder men det är någonting iallafall!
Den här jätte fina fontänen ligger typ 10 min från oss i en park som heter Parc Ciutadella. Det är tydligen Barcelonas största park och den är jätte liten, haha. Jag tänkte säga lika stor som vitabergsparken men inte ens så stor är den. Men den är iallafall jätte mysig och jag vet att jag kommer spenadera många vårdagar där och det kommer antagligen bli min springrunda också när jag kommer upp i tempo. Lär ta ett tag men dit ska jag!
Jag är lite kär i det här fina apelsinträdet som tittar fram bakom en mur vid vårat hus! Man får en liten exotisk känsla av det hela och därför är det jävligt skumt att jag går och fryser arslet av mig hela dagarna.
Här har ni då vårt hus! Vi bor på andra våningen där ni kanske ser vår mopp stå och chilla för den är så himla äcklig. Vi har ju ingen damsugare och vår borste är inte den bästa så man går mest runt och drar smutsen omkring sig! Så ut på balkongen med dig moppjävel!
Mitt emot vårt hus ligger den här marknaden med allt möjligt tex. hela kycklingar och kaniner som är flådda och jag står mest där och gör äcklade ljud ifrån mig. Men annars är den väldigt trevlig.
På vårt torg har vi även ett cykelmongo! Som ni ser är han typ 40 år, har en krans av hår runt huvudet och vägrar att hålla i styret. Vad ni inte ser är att han ALLTID har ett rött sugrör i munnen som jebi länge velat fråga om det är samma sugrör varje dag och han nynnar för sig själv. Ganska obehglig kille faktiskt. Han bara cyklar runt, runt och gör jätte dåliga trick och ramlar ofta över styret. Han släpper styret ibland och försöker balansera cykeln stillastående, som på bilden!
Här har ni sånna här fina saker som jag tycker är rätt kul faktiskt. Till vänster har ni en katedral som ligger 5 min från oss och kvinnan på taket däruppe ser man från vår balkong. Skulle kunna fungera som en kompass faktiskt.
Och till höger har ni ett hus av Gaudi! Jätte jätte jätte fint faktiskt. Det finns många fina hus här, sjukt fina faktiskt men det här ligger nog på min topp fem iallafall!
Igår var jag och Jebi ute på shoppingrunda! Det var jag värd. Jag har varit duktig och inte shoppat på vääääääldigt länge och nu kände jag att det var dags! Jag gjorde bara bra köp såklart, typ klackar och sånt som jag verkligen behöver. Men jag är väldigt nöjd och känner mig fräsch i mina nya kläder! Se så fin ingången till monster stora h&m är. Jag måste erkänna att vi var nära att sno med oss beckham hem, mums..!
Det var allt för mig idag. Nu ska jag färga mitt hår, bada, lägga ansiktsmask och måla mina naglar.
Puss hjärtan! kärlek till min A!