RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Idag skulle jag byta ut min garderob till en studio och galna idéer




"Hata norrland för att du är vacker"

-Den där kärleken, som man faktiskt traskar runt och väntar på.. jag förstår den inte. vart är den?
Jag var kär för första gången för 1½ år sedan. Jag var lycklig, riktigt lycklig. Tyvärr så var mina känslor inte besvarade så det tog slut lika snabbt som det börjat. Jag sörjer det inte men jag saknar honom, varje dag, både som bästa vän, älskare och känslan av trygghet.


Det hittade jag i min gamla blogg som jag skrivit 2006-11-01 01:30
Tänk om jag viste då att bara dagen efter skulle jag träffa min första riktiga kärlek. Tänk om jag viste att jag skulle ligga bakom en soffa fnissandes och hålla hans hand och bara försvinna i hans ögon. Att vi faktiskt hade två år framför oss, varav 1½ skulle bli de lyckligaste i mitt liv.

Ibland blir jag sådär riktigt jävla förbannad att jag vill kasta tallrikar omkring mig. Det händer faktiskt ganska ofta och det håller i sig hela dagen, med fix you på repeat, tills jag får sova bort det. Idag är en sån dag. Jag känner mig förbannad, besviken, ledsen, arg och jävligt klar tänkt. På oss, på dig, på mig.
Jag tänker mest på hur i HELVETE vi kunde låta oss glida längre och längre ifrån varandra. På hur det bara kunde sippra mellan våra fingrar. Något så perfekt, skrämande, underbart och lyckligt. Jag saknar den känslan av smärta, lycka, rädsla och upprymdhet.
Jag trodde eller vi trodde att vi stod starka mot allt och när något försökte smutsa ner så tvättade vi snabbt bort det. Tills vi fick slut på tvål eller något..
Jag var arg på dig, det erkänner jag. Jag har lagt det mesta på dig och tyckt att du ska stå för det. Men det krävs två för att dansa tango. Jag tänker inte ta skulden för att det gick snett många gånger, men jag tar skulden för att jag inte alltid hjälpte till att bygga upp det igen. Jag tänker inte säga att vi inte kämpade för det gjorde vi jag tror bara inte att det var meningen längre.
Jag trodde länge att det var du, långt efter att det tog slut. Du som skulle stå vid min sida tillslut. Du och jag, a perfect match. Jag trodde länge att jag aldrig skulle träffa någon som dig igen, eller snarare träffa någon som skulle få mig att känna som du fick mig att känna, bottenlös kärlek. Men just idag så insåg jag att det är inte sant. Det kan inte vara sant. Jag var otroligt lycklig men det visade sig att det inte skulle vara du och jag. Hela universum skrek det men vi lyssnade inte. Vi fortsatte att kämpa men tillslut tog det stopp. Det var aldrig baserat på känslor, det gick aldrig en tanke genom mitt huvud som sa att jag inte älskade dig lika mycket längre. Jag vet bara att om det forsatt längre så hade det krossat mig.
Nu saknar jag bara känslan och möjligtvis dig för att vi inte har setts på en vecka men jag saknar inte oss längre.
Men du är min bästa vän och jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra.



Några rader råkade bli ett kärleksbrev. Kanske något för blottat och jag kanske ångrar det imorgon men just idag känns det bra.


VOGUE


New moon


I'm baaaaaaaaaaack!

Kjelle insåg att 'vem klarar sig utan en dator?' och beställde hem en helt sprillans ny vacker, svart, liten sak och jag är väldigt kär i den! Så jag ska inte vara dålig på att uppdatera mer det lovar jag.
Och det där med att jag hade syndat så kanske ni inte är så förvånade men jag gick och köpte ett par skor från carin wester för mina sista små slantar (ibland borde det vara okej att slå på mina fingrar med en linjal, speciellt när jag sträcker mig efter ett par skor). De var sååå vackra men jag tog förnuftet till fånga och gick och lämnade tillbaka dom. Det kändes ganska löjligt när jag stod där i kön för att få tillbaka mina 500 kr när killen framför mig handlade för 15 000 kr! Kunde inte han varit snäll och köpt mina skor också då om han köper kläder för 15' bara sådär?
Jag tog iallafall mina små slantar och åkte in till ohlssons tyger. Det kunde gått illa men det var ju en sådan dag jag höll mig i skinet. Massa vackra tyger överallt men jag köpte det tyg jag åkt dit för att köpa och sen en meter av ett tyg jag inte kunde motstå. Jag hade tänkt att sitta över helgen och bara skapa vackra kläder men jag fastnade framför oc.
Just nu känner jag mig rastlös, fettig och fet! Usch vad äckligt det låter men äcklig är jag inte. Så jag tänkte göra något nyttigt av min dag imorgon. Om det är något jag har så är det ju tid.. Så jag tänkte ta och leta fram mina jogging skor och börja morgon springa igen. Jag minns bara hur otroligt skönt och uppfriskande det var när jag och louice körde stenhårt i två månader, typ? Fast första veckan är ju HEMSK men nu ska jag fan ta mig igenom det om jag någonsin ska börja träna igen.
Sen tänkte jag ta mig till bromma och lämna mitt cv för det har jag ju fortfarande inte gjort..
Det känns som om det blir en bra dag imorgon!


Ge mig en smäll på käften

Jag hade tänkt sätta mig och skriva ett långt inlägg om dagens sysslor (långt å långt, jag vet inte ens vad långt är?) men är väldigt trött efter att ha trasslat upp nattekattens fransgardin. Men jag kan berätta att jag syndat! Mer om det berättar jag imorgon. Puss och god natt till mina trogna kb läsare, Lydia i göteborg, Cronja i sundsvall och självklart ludvig och william <3


PHOTOSHOP


Long, big and beautiful

Det blev en bra helg tycker jag! People magazine festen var inte riktigt vad jag väntade mig men jag hade kul ändå, vi hade ju faktiskt underhållning.
Kräftskivan i lördags tycker jag blev en riktig succé! Det var skojs och trevlig och allt sånt och mer trädgårdskvällar vill jag ha.



Ikväll ska jag dansa tills mina fötter blöder

Min mor tror att jag har separationsångest.. Det kanske stämmer då jag fortsätter att drömma om en kär vän som dör. Men hon har ju förfan flyttat till andra sidan landet. Men idag kommer hon hem och det är jag så väldans glad över och hon ska få den största kramen av dem alla!

Ikväll ska vi fira nattekatten som fyllde 19 stora igår. Vi börjar kvällen i kvinnans lilla lägenhet med taggade bruttor som häller i sig litervis med vin så det slutar men att vi måste kissa tusen gången med öppen dörr. Sen ska vi till people magazine's fest i liljeholmen vilken jag tror kommer bli hur grymt som helst! Och då måste man ju självklart vara hur snygg som helst! Själv ska jag ha på mig den vackra kjolen jag fick av lydia och massamassamassa smycken så blir det nog bra ska ni se.


VIPVIPVIP

Ikväll ska jag och mina kära flickor till Top shops underbara vip kväll, 40% på allt i butiken! Kan det bli mycket bättre? Ja, faktiskt om jag hade ett jobb. Men fler kvällar kommer väl. Så jag ska bara vara snygg och strosa.
Jag har ett problem dock. Jag har fått en jätte fin kjol av Lydia(hihihi) från Gina tricot som jag bara älskar men jag kan inte bestämma mig när jag ska ha den på mig. Jag har nämligen en klänning på ingång från H&M också och det är så mycket som händer i helgen.
På lördag är det kräftskiva och men då har jag redan kommit fram till att ömtåliga kläder är en dålig idé. Men om min klänning inte kommer imorgon när vi ska fira nattkatt på people magazine festen så kommer jag inte ha något att ha på mig. Så jag kan alltså inte bestämma mig om jag ska riskera ödet eller om jag ska vara super snygg imorgon istället, men vad ska jag då ha på mig ikväll? Gaah jag blir galen på mina klädproblem ibland! 


Arbetslös

Min dator har krashat så därför är jag väldigt tråkig, jag vet.. Men förhoppningsvis fixar det sig och alla mina bilder finns kvar annars gråter jag floder.
Idag tänkte jag ta mig i kragen och åka till city gross i bromma men så kollade jag på kartan och det låg i ingenmansland och skulle ta mig en evighet att hitta dit. Jag behöver en bil! Så är kjelle snäll så blir det jätte bra. Annars blir det alla konsum och ica på skarpnäckslinjen. Det är ju en bra början.