RSS 2.0
show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9wanNpZnJhbWUucGhwP2E9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZiPVlqUXpOR00zWXpFd05HUXpaakJqWTJJM01HTmhNekJpWlRRME1qRTBNRGssJmM9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZkPVBITmpjbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlQaUIyWVhJZ2RYSnBJRDBnSjJoMGRIQTZMeTlwYlhCelpTNTBjbUZrWldSdmRXSnNaWEl1WTI5dEwybHRjRDkwZVhCbEtHcHpLWEJ2YjJ3b01qVXhOREUyS1dFb01UWTFPVEV5TVNsbGNHa29XV3BSZWs1SFRUTlpla1YzVGtkUmVscHFRbXBaTWtrelRVZE9hRTE2UW1sYVZGRXdUV3BGTUUxRWF5d3BKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVNWTlBMVGc0TlRrdE1TSS1QQzl6WXljckozSnBjSFEtSnlrN0lEd3ZjMk55YVhCMFBnLCwiPjwvaWZyYW1lPg==)

¤

jag vill säga att idag har det varit en vacker, solig, bra dag. igår var en vacker, solig, bra dag. solen fyller hela min kropp av glädje och man kan inte mer än att spendera dagarna med sina bästa.
imorgon vill jag vara vacker, sådär så att hakor ramlar. inte dyster eller säckig utan kvinnlig och fin. sen ska jag låta det pågå hela helgen och förhoppningvis ännu längre. 
sen ska jag hoppas att thom inte blir skjuten imorgon och jag hoppas att han kommer in i sin skola
och jag hoppas att marine inser vilken vacker människa hon är
och jag hoppas att lydias framtid blir den bästa
och jag hoppas att louice blir världens lyckligaste kvinna
och jag hoppas att cronja blir galen tillsammans med någon vid sin sida
och jag hoppas att sofia blommar och att någon annan ser det jag ser
och jag hoppas att jebis hjärta läker
sist men inte minns hoppas jag att någon öppnar sina ögon för mig, denna någon hoppas jag är han som inser att ett kanske tittar jag snett på.

måndag.

det har varit en slapp dag efter en kul helg. fredagen hyrde jag och mor min film och låg bara hemma, love in manhattan blev det och den var mycket fin. jag gick över till sofia en snabbis för att se slutet på hundtricket och mötte sedan upp ludvig.
lördagmorgon hade jag en såndär vara världens bästa tanke och gjorde a la knösch till frukost, det var gott och onyttigt så som det ska vara. efter det tog jag mig till en dag på det gröna festivalen som var en mycket lyckad tillställning, sitta på gräset och mysa och dricka öl tillsammans med massa vänner och en massa bra band i bakrunden. massa roliga människor visade sig vara där så det var ett plus.
jag och lydia cyklade hem till henne för att se film och senare på natten tog vi moppen hem till ludvig där två jätte fulla hajpade personer befann sig med urusla skämt, en ludvig och en däckad pojke som knaprat piller. både jag och ludvig började tidigt med jobb dagen efter så vi fick väcka pojken ur hans drömmar. han tog ett par varv i lägenheten innan han fattade att han skulle gå och rusade sedan mot dörren som är ganska svår att få upp så han försökte lösa det genom att slå och sparka på den och skrek till nelly att hon skulle öppna dörren. hon frågade såklart om han inte skulle sätta på sig skor och jacka först och fick till svar "nu har jag väntat ända sen jag var 14 år på att du ska öppna den här jävla dörren, kan du göra det nu?!" arg var han mycket arg och trodde desutom att han var hemma och tyckte att olle var dum i huvet som försökte få honom därifrån. ludvig blev bara argare och argare medans jag vek mig av skratt.
alldeles för lite sömn och jobb går inte så bra ihop eller jätte bra ihop det beror på hur man ser på saken. för jäkligt kul hade vi men säljandet gick väl inte så bra..
vaknade efter jag slutat skolan idag så jag låg bara hemma hela dagen tills jag skulle på körkortsutbildningen. det var väl helt okej, varken kul eller tråkigt men en jävla massa gubbar. en som var fixerad vid snygga tvättade bilar, en som flörtade med utbildnings tjejen och sen som la onödigt dryga kommentarer och tyckte att hela världen var dum i huvet. men det ska bli kul nu när vi ska ut och göra staden osäker på vägarna tillsammans med kjell.

dagens låtar
thom minja - step back
madcon - beggin

puss och kram


.

Nyp mig. Jag behöver vakna nu för jag klarar det inte längre, jag har aldrig känt mig så ensam.

Jag har på något sätt inte riktigt förstått det än och hoppas fortfarande på att du ska dyka upp någonstans och överraska mig som du alltid brukar när du varit borta alldeles för länge.

Jag rakar benen, döljer svarta linjer eller finnar och jag har nästan alltid håret utsläppt för att jag vet att du älskar när jag har det så och sen hoppas jag att du kommer springandes hem till mig eller står på skolgården och väntar eller skriker det i skolans högtalare, inte för att vi har såna men du förstår.

För allt i världen så hoppas jag att du förstår hur mycket du betyder och hur mycket jag ska kämpa för dig, för kommer du inte snart så dör jag.



jag lever hellre ensam än lycklig med någon annan.

Nu har han vänt sig om och börjat ta sina nya steg här i livet, utan mig vid sin sida.

Jag kommer att sakna honom, väldigt mycket och det tar nog ett tag innan jag tar tillbaka mitt hjärta som han så fint har förvarat.

Det är så mycket jag vill säga men jag får inte fram några vettiga ord bara en massa bladder om att du inte kan göra så och en undran om hur vi ska klara oss. Fast allt jag egentligen vill säga är att jag älskar dig och jag vill tacka dig för allt och den människa du gjort mig till idag.

Jag hoppas att du sätter dig ner då och då och tittar igenom boken jag gav dig och minns tillbaka till allt det fina vi hade tillsammans du och jag, och lova mig att du minns allt med ett leende.

Medans du gör det så ska jag vänta och hoppas på att du ångrar dig och kommer tillbaka till mig så ska jag göra allt i min makt för att få dig att känna dig som världens lyckligaste man.



tisdag.

nu har jag äntagligen tagit tillfället till akt att, förutom att skriva det här inlägget utan gått och klippt mig. det blev väl helt okej, längden blev perfekt, vi tänkte klippa tillbaka luggen men bestämde att jag skulle tänka på saken istället och fixade då till den klumpen som hängde kvar från den gamla luggen. men det blev fint om man tittar uppifrån och ner till ca någon cm över topparna som blev avklippta sådär rakt av, tjocka och "köttiga".

annars mår jag bra, jätte bra faktiskt. våren gör en ju säkert tusen gången gladare. fast jag har lite ångest över hur mycket det är kvar i skolan och bara 13 skoldagarkvar. men ååååååh sommaren! det känns som den är så nära så man nästan kan snudda lite vid den och så blir det en massa resa och mys med världens bästa.
fick redan känslan i lördags när det var så jädrans varmt att man inte kunde ha mer än linne på sig och jag spenderade dagen på den glassigaste glassbaren av dom alla med lydia. kristoffer tittade även han förbi och gud så glad jag blev eftersom man inte har träffat honom på ett år. mer dagar som denna vill jag ha massor utav nu framöver!
fick även ett samtal från mei-ling igår om att hon ska firas den 31 maj och "man får absolut inte gå hem innan tre". det ser jag fram emot eftersom jag saknar min tösafia samt amandla och nana. sen finns det ju dom som man helst skulle slippa träffa, men det blir säkert superkul!

en superduper nyhet också, monde yeux skiva är ute så köp den!



i min unga dar med mina fina


välkommen till bloggen phille