RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

ego och hon


Tack för den här veckan min fina Natalie!

Sena nätter och bästa vänner

De här två veckorna har varit händelserika och hektiska för min del.. Känns som om jag har varit ute till sena timmar varje dag och sovit överallt i hela stockholm för att av ren lathet inte orkat åka hela vägen hem. Men jag ångrar mig snabbt dagen efter när jag kommer till skolan som ett fån, som tur är har jag nästan aldrig kommit ensam.
Förra onsdagen hade vi kul, jag, natalie och louice och de söp sig fulla på baba sonic och vi dansade hela kvällen igenom. För att sedan ta oss hem till natalie och störa marine i hennes skönhetssömn så flickan gick och la sig i soffan efter att vi skrattat så vi gråter åt kvällens bilder, det var bäst, det var lyckat och vi ångrar inte alls hur vi kom till skolan.
Fredag gjorde vi oss snygga igen och åkte till ego. Där stöter jag på han från sickla som fixar in mig utan problem medans flickorna står längst bak i kön. Men med lite bråk på andra sidan hoppade de över repet och vi dansade än en gång tills det stängde.
Lördag körde vi på ace och et var sååååå tråkigt att jag storknade, jag dansade lite, sippade lite på min älskade rosa pantern men kom aldrig ingång. Så jag bestämer mig för att åka hem men när jag kommer ut springer jag nästan in i Anastasios Soulis, mitt undantag och jag blir helt till mig men är ju såklart tvungen att flytta på mig och går ut?! Varför går jag ut när han är påväg in?!
Jag var tvungen att berätta det här för någon så jag åker till mamma och kjell som jobbar som bartenders på brandstationen. De blev glada över att jag kom och jag stannade väl en timma eller två och hinner hälla i mig en del på den stunden och det slutar med att jag sätter mig på en buss med en man mot sickla klockan fyra på morgonen.
Måndag och min älskade cronja fyller 19 stora. Vi åker till zinkensdam och spelar biljard och dricker öl och har en massa kul. Vi tar en taxi till skärholmen och bäddar upp i källaren som ett litet kollektiv och jag somnar som en hund i fotänden.
Tisdag vaknar vi upp och trycker i oss en massa frukost och ligger sedan och skrattar tills tårarna rinner innan vi tar oss till skolan. Jag och Natalie var lite bittra över att vår planch till studentskivan inte var uppe och bestämer oss för att ta på oss ansvaret. Så vi åker in till stan och köper massa tyg och åker sedan hem till mig med atityden "äsch det här gör vi på några timmar". 15 timmar senare var vi klara och stupade i säng och mitt tålamod var inte på topp men bra blev det!
Onsdag och storfirande för cronja, soffe och jurca så vi åker till söderhof och häller i oss en massa öl och sedan åker vi vidare till ego. Tillslut var vi inte så många och jag och cronja sprang in i bajen och sickla men vi var otaggade och drog snabbt hem igen.
Fredag och Marcus Alms skiva är kvällens planer. Jag och niki sitter hos mig och gör oss iordning för att senare möta upp varsitt gäng. Jag behövde ha kul så jag höll mig till mina galna gamla klasskamrater och min galna vän cronja och jag har nog aldrig i mitt liv dansat så mycket, eller så häftigt så länge snarare.. Men vilken kväll!! Det var galet och jag hade sjukt kul.
Lördag och mina två veckor av festande och ingen sömn slog till. Ikväll ska jag vara hemma tänker jag och jag och mor gör oss redo för earth our och släcker ner lägenheten och tänder alla ljus vi kan hitta. Nejnej säger natalie och vi hamnar på hennes systers inflyttningsfest i bagarmossen. Den tog slut snabbt när stackarns elin inte mådde så bra och jag ringde min finaste vän niki och så drack vi te till fyra på morgonen och snackade skit i mitt kök.
Men jag känner mig ändå inte trött än och mera utgångar den här veckan blir det vill jag lova. Vem är med mig? Natalie? Kanske min bästa louice som kommer hem imorgon? Nu kör vi!!



Allting är bara en ambivalent historia

Kommer du ihåg hur du brukade vända mig upp och ner och hur förbannad ja blev varje gång för att jag aldrig var beredd?
Kommer du ihåg hur du aldrig lät mig vinna i playing with fire?
Kommer du ihåg hur du brukde dra mig tillbaka när jag skulle gå för att pussa mig en sista gång?
Kommer du ihåg hur jag talade om hur mycket jag älskade dig utan att använda mig av ord?
Kommer du ihåg hur vi lovade varandra att aldrig bli ett olyckligt par?

Det tynar bort och blir underbara, lyckliga minnen och jag är rädd men jag vet inte varför. Jag tappar greppet och får panik, du är överallt!! Är det försent? Är det omöjligt? Är det möjligt? Finns det hopp? Finns det tid?

Jag saknar dig och jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill stampa på mitt huvud!


I could speak in just one sweep what you are and what you mean to me

Jag är ett vrak. Samtidigt är jag känslokall. Och min hjärna fokuserar inte riktigt på det jag borde fokusera på, kanske inte på någonting alls föresten.
Jag vet att du alltid ger mig ett ärligt "hur mår du?" i samma oroliga ton och jag älskar dig för det. Du skakar om min värld varje gång men ändå så ger jag dig ett "jag mår bra, hurså?" som om jag inte alls skulle förstå vad du pratar om. Men jag vill inte prata om det. Jag ger människor de svar de vill ha och slänger inte mina känslor i folks ansikten.

Men jag går iallafall sönder och jag är rädd. Jag hatar att ett val var tvunget att göras och jag hatar att det valet involverade dig. Jag HATAR att allt gick åt HELVETE! Men mest av allt hatar jag människor som gottar sig i mitt helvete och tror att de förstår, för ingen förstår. Inte det minsta, bara han och jag, vad jag vet var vi de som var där och gick igenom den här skiten tillsammans. Så försök inte mildra det förhållandet med att det helt enkelt inte fanns något kvar för det är en lögn.
Är den här jävla vrak perioden något alla måste gå igenom? För i så fall hatar jag den också.

sharing different heartbeats in one night


helt meningslöst.

Hej.. Jag blev sugen på att skriva även fast jag precis kommenterade i mitt senaste inlägg att jag inte vill och jag har faktiskt absolut ingenting att skriva om.
Men jag kan berätta att jag var på dm med lydia och anton. Det var kul, inte alls samma känsla som alla andra år av olika anledningar men det var jätte kul att träffa bob.
Niki ligger på akuten och syr under sitt öga då han sprang rakt in i en armbåge och frågade om jag var vaken eller naken typ som om det var antingen eller.
Jag tycker att människor som passar i kort hår ska ha kort hår. Korta snygga frisyrer är det snyggaste som finns.
Jag funderar på att klippa snelugg men vet inte om jag vågar eftersom jag hatar när den växer ut.
Jag hatar min nya mobil i smyg.
Jag måste köpa min klänning från indiska snarast!

Nu ska jag se på changeling, puss och kram.


,


hälsa åt folket!

Jag vaknade upp förra veckan och var gul. Inte lite gulare än vanligt utan jag var rätt utsagt gul.
Jag som inte gör en så stor sak av saker och ting tänkte inte mer på det utan la det åt sidan. Min mor däremot tänkte lite mer på saken och vi kom fram till att min kära kropp inte betett sig som vanligt den senaste tiden.. Så mor min ringde dr. Emil. En söt nervös man, några år äldre än mig som kändes ganska stel att öppna sig för.
Hur som helst, Emil var fundersam och lyssnade och klämde och knackade och tryckte och frågade massor! Nu blev jag rädd. Jag blev ännu räddare när 4 prov stod på tur och en vecka av att hälla i sig saker en flicka i min ålder inte bör behöva hälla i sig.
Sprutor är ju inte heller min grej så jag höll mammas hand, hårt, och jag försökte tänka på annat med det var inte det lättaste när kvinnan snodde fem (FEM!!) rör blod ur mig. Jag gick seg och snurrig därifrån och unnade mig dyra underkläder som tröst.
I veckan ska jag också till ersta sjukhus och göra ultraljud, det är läskigt och jag är nervös.. sedan tillbaka till Emil för mer undersökningar. Jag kanske nojjar i onödan vad vet jag eller så har hälsotrollet Nadia som aldrig är sjuk, inte allergisk mot något fått sig ett rejält slag i magen. Håll tummarna för min hälsa!

söndagnatt

Tillbaka till helrött hår och det känns helrätt! Men jag har börjat fundera på en förändring.. Tillbaka till min riktiga hårfärg till sommaren kanske? Och det mörka till hösten?


köp mig pärlor och diamanter

Idag köpte jag min käraste darling som kommer vara så snygg till mina kommande shorts! Det är dock bara en liknande så det blir en brutal makeover för att jag ska vara nöjd. Så här sitter jag i mitt kök och klipper i min älskling för ynka 200 kr.
Idag var det inte precis det bästa vädret för att ta en promenad på söder vilket jag var grymt sugen på, så jag lämnade det till lydia och atnon och vi möttes upp för en fika efteråt istället. Goda smooties och smörgåsar.
Imorgon ska jag verkligen gå bort till ica och få mina paket postade så att de äntligen kommer iväg och sen så ska jag... (trummvirvel) ..färga mitt hår!!