RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

snorkran.

här sitter jag såhär på morgonkvisten och och lyssnar på min duktiga rapparvän mixe och pluggar lite smått.. på söndag ska han spela in en video och igentligen skulle jag vara med men vi får se hur det blir med det eftersom jag måste ta igen på jobbet.
idag ska jag in till pet sounds och låta håkan signera hans nya skiva åt mig, det ska bli kul håkan-fan som jag är. och snälle marine ska följa med mig eftersom hon kände att hon måste komma ut i verkligenheten efter att suttit hemma i fem dagar. vi kommer säkert få köa med en massa håkan dårar men det är värt det!
sen tänkte jag bara medela att jag har snytit mig så mycket de senaste tre dagarna att min hörsel har försämrats, japp jag har lock på BÅDA öronen. ack-ack hur ska detta sluta?

-

egentligen har jag ingen lust alls att skriva, för jag har inget att skriva om. men det känns som om bloggen dör ut och jag kanske inte borde bry mig, men på något sätt gör jag det. 
för tillfället är jag sjuk, mega sjuk känns det som.. fast det är nog för att jag aldrig är sjuk, då menar jag högst en gång per år. förra året slog det till på arvika och i år precis när man fått nytt jobb. tur är ingenting som existerar i mitt liv.
dessutom är jag en jävla bitterfitta som natalie brukar säga.. och har varit det ett tag nu, but who can blame me? 2008 är helt enkelt inte mitt år, inte alls..

vila i frid


typ så känns det..

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

karatekid!

lååååååååååååååååååv!
jag hade tänkt att skriva ett mucho fint långt inlägg om mitt lov men jag orkar inte jag måste sova snart eftersom det är ännu en dag av jobb imorgon men jävlar vad pengaburken skramlar.
inlägget kommer vill jag lova!