RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

naked girls


mer än så får ni inte se, hihihi. men kul var det!

run me over baby

Jag är så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA nervös!!! Skakar som ett litet asplöv här i mitt kök! Vet inte riktigt hur det här ska gå, känner mig inte riktigt bekväm i hela den här grejen. Vad ska jag ha på mig tillexempel? Ska jag ha med mig en outfit eller fler? Varför ska jag behöva gå själv?!?!!? sämst sämst sämst.
Det kommer säkert bli jätte roligt och det måste ju finnas någon bild som man blir nöjd med men usch vad jag inte alls trivs i den här situationen.

Efter åker jag iallafall och möter upp lyttiga lytt och sten hård pitt och kanske blir det primo kanske inte men det blir iallafall fest. Joel (blidö-joel) fyller 22 hela år och de ska firas på deras bakgård. Puss och kram!

(håll tummarna för mig)

imorgon känns som julafton

Jag vill bara gå och lägga mig. Det har varit en lång dag. En lång underbar dag. Men nu vill jag bara sova coh vakna upp och inse att dagen är kommen! Det är lördag och ikväll ska bli den bästa kvällen på månader. Jag vill göra mig vacker och träffa mina vackra vänner hemma hos jebi, dricka rosa och äta hamburgare för alla. Jag vill dansa igenom hela natten på tre olika ställen. Jag vill åka för många i en taxi och vakna full hemma hos någon annan och skratta tills jag får magknip åt gårdagens bravader.
Men istället sitter jag här och lyssnar på pepp musik. För jag har en sak som måste lösas. Jag var duktig idag, till en början. Men sen spårade det ur och snart var kontot nästan tomt och helt plötsligt har jag massor av påsar och hör kassörskan säga "1240 kr tack". Jag ångrar inte ett enda köp. Jag velar inte heller för ett enda köp, allting är väldigt noggrant uttänkt. Jag är jävligt nöjd, fick väldigt mycket och vill behålla allting, men det går inte sej.
Frågan är alltså om jag borde(vilket jag själv tycker) lämna tillbaka det dyraste plagget. Sjukt snygg men jag behöver den inte, inte alls faktiskt.. ELLER lämna tillbaka en hel outfit typ. Det känns ju jätte dumt? Skorna tror jag att jag behåller ändå.. eller kanske inte, kanske ska hoppas på de höga i mocka ändå. Nu ska iallafall här testas och se och känna vad som känns bra! jag hoppas att jag ångrar massor egentligen.

weekday


monki

+ prickig rosett och svart kavaj med volang axlar.

skor från scorett, vit kajal, solglasögon från bik bok och en väska från accent. hej kom och hjälp mig


ge mig ett A ge mig en gnällig jävla kärring

En ensam nadia full i säng halv tre efter en mycket snurrig taxiresa måste stirra koncentrerat på en punkt för att fokusera. Stoppa fingrarna i halsen har aldrig riktigt varit min grej men det får man ju sota för när man vaknar.
Problemet är att då tänker man, man tänker massor. Speciellt på konstiga saker eftersom huvudet inte sitter preics där det borde. Jag tänkte på dig, i en hel timme tänkte jag på dig. Det finns ingenting med det som är bra, jag hatar det faktiskt. Jag hatar att tänka på dig. Jag hatar att jag tänker på dig när jag är nykter ibland. Jag hatar att jag pratar om dig ibland som om du vore ett problem. Jag hatar att jag pratar om dig. Jag hatar att du är som du är. Jag hatar att du steg in i mitt liv. Jag hatar dig för du passar inte in i min värld. Jag hatar att jag ens funderar på hur det vore att kyssa dig. Jag hatar att jag tittar efter dig även fast jag vet att du inte är där. Jag hatar att jag vill ringa dig och be dig krypa ner brevid mig. Jag hatar att du gör mig fnittrig och alldeles varm. Jag hatar att jag kommer få höra det här i flera dagar nu. Skjut mig rakt i pannan för jag fattar ingenting.


of to work


världens bästa filmscen


under pressure

David Bowie är det enda som strömmar ut ur mina högtalare idag. Det var ett tag sen och det tycker jag att han är värd för han är brabrabra. Sen ser jag ut som ett troll i mitt hår(jag rekomenderar er att aldrig sova med blött hår). Men hej, det är helt okej!
Jag har slitit ut vartenda klädesplag som jag någongång har bytt ut mot små papperslappar med små gubbar och gummor på och ibland undrar man ju.. men men, jag skrattar gott åt hur mycket jag tjatade på mamma för den där vita tingeling klänningen som jag SÅ gärna ville ha på skolavslutnigen i sjuan. Den kunde lika gärna varit med i pretty woman.
Jag ska sy nytt, göra om och försöka att inte spendera så mycket pengar den 23de. Wish me luck!


who says I can't be free


håkan hellström är tillbaka i stan

Det kommer bli så himla bra det här! Så fort lönen kommer så blir allting så bra. Ni och massa sol och massa rosa och massa medborgarplatsen och en massa massa av massa. Det blir så bra så bra så bra! Aldrig mer ska jag känna mig fattig.
Nu har jag planerat också. Exakt vad jag behöver, i klädväg alltså (förutom den där bajssnygga jackan för 600). Annars har jag en tendens att handla upp hela lönen och sen har man ingenting kvar.. Men som sagt så blir ju det här så bra och jag ska klä mig i vitt och blommor och jeans och slänga på mig en stråhatt och mina assnygga solglasögon som jag inte riktigt har hittat än, men sen BLIR DET SÅ BRA!!!!

Så mina fina kvinnor gör som jag och sätt er på er balkong, njut av solen och sätt på håkan hellström på högsta volym.




bulletproof

Jag önskar att du var här, varje natt, hela natten. Kanske en kopp kaffe till frukost ibland men inte mer. Du får mig att må bra och jag strålar lite extra varje dag. Du tycker att jag är kall och att jag ignorerar dig men det är bara för att jag skäms. Ett möte på tisdag ska vända på allting förhoppningsvis och jag ska känna mig vacker, varje natt, hela natten.


solsolsol lämna mig aldrig igen!

Men hej! Idag var en himlans bra dag. Solen skiner, Issa var glad, kunderna var glada, jag fick stå på dryck i tre timmar och då är det allt inte så hemskt att jobba. Så himla bra dag att jag drog på mig mina convo och gick till kär och sola efter jobbet och hem igen.
Om det hade varit typ 2005 så hade toffer dammat av sin moppe idag och kommit och hämtat mig, det saknar jag, massa faktiskt för det hade inte alls suttit fel. Ska vi köpa moppar tjejer? Vi skiter i körkort!

Ikväll tycker jag att vi ses och dricker kaffe och skrattar för det gör vi bäst! <3


my heart is beating like a jungle drum

Inlägget i natts blogg gjorde mig så glad att jag fick ont i mungiporna som nästan möttes på andra sidan huvudet. Jag skulle kunna jobba varje dag hela dagen på sketna jävla donken om jag fick ihop det så att jag fick avsluta med att åka till ett hem tillsammans med er och middagar och rosa hela kvällarna och skratta tills magen gör ont och korva i en säng. Byta kläder och skor och bråka om inredning och duschordning.
Jag hatar att vi har haft det sahär i två månader och att det är över.


"vafan gör du med min pojkvän?"

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down


Jahap, då var första 19-04 passet avklarat. Gick bra, har ju finaste Ralli vid min sida varje natt.
Förutom när den där lilla äckliga horan (jag vet, så får man inte säga men det är han värd) kommer 30 min innan jag slutar och är bara en jävla massa waste of space. Jag tyckte nästan att han kunde dö och höll på att spotta i hans cola. Men jag höll minen och sa inte så mycket och lät mossen och najim ta det, men det var inte heller så bra för de blev ännu argare än mig, stackars mig, stackars mig som hatar äckliga ungdomar. Det ar faktiskt min första riktigt idiotiska kund också, efter sex månader. Hoppas att det tar lika lång tid till nästa hora.


EFTERLYSNING!!
Jag saknar min finaste vän Lydia Dahrmark. 168(?) cm lång, blå ögon och misstänks nu mera vara mulatt.  
Nu har jag ringt som en tok i två dagar. Jag har ingen aning om när du kommer hem och om du ar i stockholm då?