RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

två veckor lust

Gotland. Det känns underbart att åka dit. Underbart att komma iväg. Underbart att se något nytt. Jag kommer sakna. Det kommer att slita i mig. Det sliter redan. Men jag ska kyssas och näcka och dansa och springa barfota hela nätterna. Jag vill falla för något socker sött och moget och okomplicerat. Jag vill glömma, radera, skratta åt allt det här. En dag ska jag hitta någon som cyklar genom regn när bilen krånglar för att få ligga bredvid mig.


hello beautiful


Don't stop believing

Gud vad jag är nöjd med allting just nu. Jag är SÅ JÄVLA NÖÖÖJD! Jag kanske inte har världens bästa jobb och jag kanske jobbar de mest opassande tiderna och jag kanske inte får semester i sommar och jag har ingen som tycker om mig lite så där extra mycket men jag är fan nöjd. Jag får sol som steker min kropp och jag får njuta av sommaren. Jag fyller snart tjugo och jag ska ha världens bästa 40års fest med bästa vännen louice. Andra halvan flyttar till KÄRrtorp och OM jag ska ha en liten låda med trosor! Vinkvällar hos louice och jebi och ett steg utanför dörren så står man ju redan på dansgolvet. I december bär det av till australien, thailand, bali, malaysia, laos m.m. sol, underbara människor, häftiga ställen och god mat!! Hemma till våren och kanske börja ta tag i framtiden eller inte.. kanske en resa till Afrika? Usa? Europa? Kanske min egna lilla lägenhet någonstans som ska få all min kärlek och uppmärksamhet. Jag vet vad jag vill göra, jag har äntligen bestämt mig. Jag ska komma dit, det kan ta tid, det kan bli krångligt men jag kommer dit. Ni ska allt få se!

Imorgon ska jag ta mig i kragen och äntligen fixa mitt leg, lämna in min kavaj på kemtvätt, 5 par skor till skomakarn och hinna ligga i solen. På söndag kommer han jag tycker om lite extra och sånt gör mig glad.