RSS 2.0
show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9wanNpZnJhbWUucGhwP2E9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZiPVlqUXpOR00zWXpFd05HUXpaakJqWTJJM01HTmhNekJpWlRRME1qRTBNRGssJmM9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZkPVBITmpjbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlQaUIyWVhJZ2RYSnBJRDBnSjJoMGRIQTZMeTlwYlhCelpTNTBjbUZrWldSdmRXSnNaWEl1WTI5dEwybHRjRDkwZVhCbEtHcHpLWEJ2YjJ3b01qVXhOREUyS1dFb01UWTFPVEV5TVNsbGNHa29XV3BSZWs1SFRUTlpla1YzVGtkUmVscHFRbXBaTWtrelRVZE9hRTE2UW1sYVZGRXdUV3BGTUUxRWF5d3BKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVNWTlBMVGc0TlRrdE1TSS1QQzl6WXljckozSnBjSFEtSnlrN0lEd3ZjMk55YVhCMFBnLCwiPjwvaWZyYW1lPg==)

bieber fever


Jag som alltid har tyckt att han inte är mer än en liten snorunge blev helt till mig och drabbades av en fet släng bieber fever. Men det är väl helt okej att jag sitter här och skriker i högan sky till denna 14åriga pojkes frisyr och musik?! BABY BABY BABY OOOOOOOOOOOH!!!!!

Världens bästa Jebi!


Idag fyller min vän jebiiii 21 år! Världens bästa jebi som jag saknar så mycket. Om jag skulle ha råd att köpa dig den bästa presenten så skulle jag ha lena bruna ben, kort klänning och klackar så höga att jag skulle slå dom i taket tillsammans med dig! Rulla skrattandes in i er hall och vakna med ångest och huvudvärk. Jag hoppas att du får den bästa dagen. Men det tvivlar jag ju inte på när du har de bästa runt omkring dig. Kärlek till dig och systrarna <3

nergrävd i plugg.

FANFANFANFAN!! Jag kommer omöjligt klara det här. Det finns inte en chans. Det känns mest som om hela skiten handlar om tur. Har jag tur får jag bara frågor jag faktiskt kan svaret på. Eller att jag lyckas trycka i just rätt svar till de frågor jag är osäker på. Brukar jag ha tur.. nej! IM SCREWED!

there's something about you.


Alla <3 dag

Jag ville inte hoppas på för mycket inför den här underbara dagen. Jag älskar hela idén och hela dagen går jag runt som en sol. Jag och mamma pysslade ihop några små lådor till nära och kära med hjärtformade kakor i vilket blev väldigt populärt. Men ändå. Jag träffar ju inte världens mest romantiska människa precis. Även fast han har sina stunder och faktiskt har kommit med rosor ett flertal gånger. Jag hade ju såklart gått och köpt den där ursnygga gröna stickade tröjan som kommer att vara så snygg på honom. Jag trodde att han inte skulle göra en så stor grej utav det men kanske komma med några fina blommor eller något. Men mitt hjärta spenderade hela natten innan och efter med mig. Han gav mig hela sin dag, en brownie som han hade glaserat med ett hjärta med ett N i, och den finaste presenten jag kunde få. Jag erkänner, jag blev förvånad. Hur lyckades han ge mig en bättre present än den jag gav honom? Jag är mästare på att ge presenter. Inte för att tröjan var ett mästerverk men det var ingen big deal ifall han faktiskt inte skulle komma med något alls. Men han slog mig med hästlängder! Jag ska bära det varje dag och asken kommer alltid stå synlig som en favorit. Du är ju så underbar min fina A.