RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

alanya!

snart bär det av! om ca 3 timmar ska vi sätta oss i bilen och fara till arlanda. lydia kom till mig med 10kg för mycket packning så det var bara för henne att packa om medans jag ligger och svajar över gränsen. vi får hoppas att arlanda gubbarna är schysta män.
hela dagen har jag, mor och kjell forit runt i hela stockholm för att hitta rätt skor, rätt solkräm och allt sånt där men nu tror jag äntligen att jag är klar med packning och har allting.
det ska bli så underbart skönt att komma bort med mina bästa av systrar. och nu får jag också ÄNTLIGEN skriva brev, jag som älskar det. har ju aldrig fått göra det förut eftersom jag aldrig är utomlands men nu jävlar! så om någon vill ha något fint skrivet hem så är det bara att skicka sms till mig med adress så sätter jag mig ner och får skrivkramp.

arvika var underbart!!! det gjorde hela min sommar hittills med tanke på att jag bara pillat i naveln. jag ska skriva om det någon dag här så ska jag berätta allt men det får bli efter alanya.

puss och kram på er mina älsklingar, ni får hadet bäst!!

None

tisdag.

den senaste veckan har varit bra, mycket bra faktiskt. jag har äntligen fått en känsla av att sommaren är här även fast vädret inte vill vara med mig, fast vädret är ju inte allt.
den började med midsommar som vi spenderade hos Lydia där det vankades lekar, god mat och ett trevligt sällskap.
dagen efter ville jag rehabilitera så jag tog mitt pick och pack och satte mig på bussen till mitt favoritställe i hela världen. där trivdes jag super bra i tre dagar med en bra bok i hängmattan.
väl hemma flyttade jag över till pojken min och fick en liten inblick utav hur vi skulle ha det tillsammans. hans granne kalle fick göra nattliga besök med alla hans filmer som han rankade i topplistor och sen satt vi som fastklistrade framför datorn.
fredag var första dagen jag fick min sommarkänsla. jag och flickorna åkte in till söder och tittade på smycket och skor m.m. och vandrade sedan till Lydias jobb för att sällskapa och äta marängswiss. Kvällen avslutades med sex and the city och tårar i ögonen i 2½ timma. Den var fantastisk och man blev fylld av kärlek!

helgen har bestått mest av party och att käraste Pontus kom hem från nya zeeland efter ett år. det var ett kärt återseende och grabbarna blev mest glada.


Och idag så fyller vår älskling marine 18 stora och jag ska vara där om en timma för att äta middag. Sedan får vi se vart kvällen för oss.


Idag åker också de flesta till arvika som ska dit och det suger och jag är sååååååå avensjuk, jag vill med. Men jag har mina små som är snälla nog att ringa under konserterna!