RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Eh, den hittade jag helt själv.

Hände något 2008 som du mått bättre av ifall det inte hade hänt?
Eh.. Nja en del betyg i skolan skulle det vara men det känns jävligt patetiskt att skriva som om jag hade ett fel fritt liv annars.

Kom någon person tillbaka till ditt liv i år?
Det skulle vara ludvig, min älskade fina lilla ludvig.

Försvann någon?
Det skulle vara ludvig, haha. Nej men jag skulle faktiskt säga massa personer som flyttat efter studenten och sånt men de kommer ju faktiskt hem också :) 

Tog du några risker?
Nej, det är jag nog ganska dålig på.

Vem har du att tacka för det här året?
Louice, my partner in crime. Utan henne hade mitt liv varit i spillror än idag. Vi slog oss igenom en jävligt tuff period tillsammans, på vårt egna lilla sätt såklart, haha.

Hände något du aldrig trodde skulle hända?
Eh ja det skulle jag nog säga. Jag har gjort en jävla massa konstiga mest sponta saker i år.

Hatade du någon i år?
Ja en äcklig jävla idiot som trodde att han var kungen i foto b. DÖ DIN JÄVEL DÖ!!! jävla låtsas lärare

Hatade någon dig i år?
Möjligtvis min syster, mest för att hon hatar så mycket i allmänhet.

Vilka datum kommer du alltid att minnas?
datum och datum sånt orkar man ju inte.. hemska nyår, helgen i götet, studenten, midsommar, inte så jävla mycket som hänt egentligen.

Någon speciellt minnesvärd kyss?
Oj eh flera stycken faktiskt, men jag väljer nog den där första kvällen i gbg.

Är det något du undrade över i början av året och fortfarande är osäker på?
Nej

Klarade du av något detta år som du aldrig trodde du skulle göra?
Ja! Projektarbetet måste jag nog säga på den alltså.

Vilket är ditt bästa köp i år?
Det är en hemlighet... men natalie vet för hon köpte samma sak haha

Någon dag du minns att du kände dig extra snygg?
Den där kvällen på white room i februari.

Vilken kroppsdel har du fått mest komplimanger för 2008?
alltså bullmagen kommer alltid vara en favorit.

Hur firade du lucia?
Jag jobbade.

Hur firade du alla hjärtans dag?
Det var en fin dag faktiskt. Vi singel flickor sågs för att deppa över en öl och typ dränka sorgen med en fylla. Men då plingade min mobil och en liten pojke hade precis slutat jobba så han bjöd mig på mc donalds.

Hur firade du midsommar?
På blidö. Det var allt en konstig kväll..

Vilket är ditt finaste minne från 2008?
Studenten eller kanske första gången i göteborg


Fly on the wings of love

Jaha, iväg till jobbet då.. Tack för den bästa helgen någonsin!


Till thaipaj <3

Nu är det äntligen snö över hela stockholm och jag och nattekatten har kämpat oss runt i stormen hela dagen. Vi ska snart iväg på vårat första step pass på gymmet, det trodde ni inte va?
Såhär kul har vi i Sverige.



Det är också såhär mycket vi saknar er! Massa kärlek, haha.


Sweet dream


Pretty please


I dessa ska jag gifta mig

I dessa ska jag dö


I dessa ska jag leva

I dessa ska jag skjuta någon om de kostar runt 1000 kr

Close the door and leave your key

Jag vet, det är typ omöjligt att inte låta allting ligga i koma när det känns som om de enda vägar jag sett nu för tiden är de mellan mitt hem och norra sköndal. Ganska så tragiskt faktiskt. Men jag försöker så gott jag kan att inte dö och komma ut i det friska så fort jag är ledig. Fast det resulterar oftast i att jag gör av med pengar så det är inte heller speciellt bra så då tänker jag bara att det är bättre om jag ligger hemma och sliter ut soffan och knapparna på min fjärrkontroll medans jag gråter till oprah, extreme home makeover eller något annat riktigt amerikanskt program. Usch vad livet är riktigt jävla tragiskt just nu.

Jag dör lite grann när jag tänker på att två av mina bästa vänner åker till thailand om fem dagar (eller ja klockan är ju över tolv så de kommer väl rätta mig med FYRAFYRAFYRA). Jag vaknar med lite av ett leende varje dag jag är ledig men sen rubbas palmer och segelbåtar och flidelice och allt möjligt skoj i mitt ansikte och då förlorar jag hoppet om en bra dag.
Jag trodde att jag skulle vara först iväg, iväg till barcelona och lycka men nej då kommer resekamraten in på en kurs i göteborg. Eller iväg till america eller paris men om man inte skickar iväg aupair papper i tid blir det väldigt svårt. Så jävla sämst att jag vill spy. Jag är så fruktansvärt jävla ledsen att jag inte får följa med, inte ens en ynka liten månad, jag ska fan rymma till polen.

Jag fick också precis reda på att mitt ex thai alex ska bli pappa! (vad är det här med thailand?!) och jag är jätte glad för hans skull, det känns ju väldigt crazy men han är jätte glad så då är jag glad. Det passar honom på något sätt jag har alltid tyckt jätte mycket om honom, bakom det där skrytiga och hårda finns det faktiskt en underbar människa och jag tror att det kommer att gå galant för honom. SÅ GRATTIS ALEX!

Jag har iallfall köpt mina knähöga nu, för fruktansvärda 1000:- (ja, fruktansvärt är mitt nya ord) och det kändes jävligt bra faktiskt att jag bara kunde göra det, bara sådär, här har du liksom. Ingen ångest över huvud taget, kanske lite men det struntar vi i. Snygga är de iallfall.

Men ta en titt på vilka snyggingar som släpptes idag! jag undarar hur mycket de kostar.. och vart kan jag köpa dom? Mycket fina skor hittade jag på hemsidan också.


Nu ska jag nog ta och titta på barnfilmen jag fick av den trevliga pojken i kassan på konsum när jag köpte curry.

JUSTE!! Mamma håller på att planera en julgodis-bak-dag som ska hållas någon dag du(LYDIA) är hemma så hör av dig om när du kan, för jag VET att du vill vara med, visst visst visst känner du dig sugen!! Jag är iallafall fruktansvärt taggad.

Massa puss och kram vi höres snart.