RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

tre, två, ett....



om jag fick fira nyår i den här klänningen skulle jag vara vackrast i sverige.
det krävs bara 750 kr och ett besök på topshop!

julklapps tips!

image3

Här är de super saker jag önskat mig i julklapp! vet dock inte hur mycket utav det jag kommer att få, haha. men jag håller tummarna. sen är det ju självklart lite smink och kläder också men jag tycker att jebis tips om banantelefon låter lockande. ge mig mera tips!!

lite allt möjligt..

dagen drog igång med en bra start. vi hade som alltid foto imorse och natalie hade bokat studion för att fota oss allesammans på olika sätt. jag var som vanligt den normala och bleka, marine blev bunden, jebi fick suga, cronja var bara vacker och louice hade makten i sin hand. det var två skojiga timmar det!
sedan hade vi matte och jag fick tillbaka mitt prov i matte och jag klarade det! så den där lilla knuten jag hade haft i magen hela veckan släppte sakta men säkert.
efter school tog sig jag och louice oss till vårt högt älskade jobb.. det sög, men humöret lyftes upp när en tjej vann 5 000 kr (ja det står rätt) för att hon hittade på namnet de skulle använda till damunderkläderna.
jag kom hem och jag var seg och jag ville bara kypa ner i soffan med mami och titta på en super film men så blev det inte. jag drog benen efter mig hem till jebi för att titta på den senaste american pie, den var väl som förväntat men kanske lite snuskig ibland.

sen är det såhär! jag uppmanar er alla att gå in i emmelis blogg och kolla på videon om delfiner! det är nog det värsta jag har sett! jag tänker inte alls på hur puttinutti söta dom är utan på att dom är så jävla fridfulla djur som inte gör någon skada alls här i världen?! men ändå ska dom dö på ett vedervärdigt sätt tycker ***** ********! och de har inte hjärta nog att göra det på något annat sätt än att skära upp halsen på den och sedan se på när den skakar till döds. FYFAN säger jag bara!!

iallafall, back on track, jag ska upp om exakt 8 timmar och 38 min, för kl ett ska jag träffa släkten och gå på vindhem för att äta julbord. det är en sån där grej man inte får missa eftersom sammanhållningen i släkten är ju åt helvete så enda gången man ser sina kusiner och så. senast jag träffade mina kusiner kim och daniel var det 10 år sedan jag träffat dom sist och då minns jag dom som två små snor ungar som brottades i farmors säng. nu är dom typ 25 och är liksom vuxna.. typ. fast i år följer inte p-o och noina med eftersom de bor i thailand under vinterhalv året, farbror freddie gick bort i början av året och första gången på mina 17 år så är inte farmor med eftersom hon ligger på sjukan, känns inte så himla kul att gå faktiskt.
på tal om mina 17 år så är det första gången jag inte firar julafton med mormor och morfar. det är sent utsagt bajs. människor blir ju gamla man vet ju aldrig när sista julbordet eller julafton blir. jag tycker inte alls om denna jul.


en sommardag för länge länge sen.

eken


Idag behövs den här bilden för du är ledsen och besviken och likaså är jag. men du får inte glömma kärleken!
bara man inte mister hoppet för då mister man allt ihop.

en fyrkant!

goooood eavning nadia! jag är min egen herre och skall aldrig göra mitt folk besviket!
jag kan skriva vad jag vill här, det är ändå bara jag som läser.. tror jag... det måste jag se efter!

japp bara jag. konungen är ensaaaaaam!!
jag har tråkigt.. tråkigt tråkigt tråkigt.


jag skulle aldrig börjat skriva


god natt



HAHAHAHA


paus.

jag känner för en liten paus efter dagens studerande. jag har ingen kraft i huvudet kvar efter att ha matat in massa info om oidipus och jag fruktar allt det jag har kvar. jag tänkte att jag skulle skriva upp alla läxor och prov nu under en vecka på post-it lappar och sätta upp de på vägen och jag kom upp till 7 lappar = en läxa per dag. idag har jag klarat av två efter att ha bestämt mig för att 'helvete det är så mycket, jag kan inte!! buhuuuuuuuu' så bestämde jag mig för att jo det kan jag visst HAHA och se så bra det gick.
nu sitter jag här i min säng bredvid mina sötaste kattungar och tittar på sex and the city och carrie vill få tillbaka aidan och jag hoppas hon lyckas wohooo! okej jag vet faktiskt vad som händer men man kan ju alltid lossas(stavning? haha)
jag tänker också på dagens lek med russin som jag och louice hade. det var faktiskt en mycket otrevlig syn! och jag funderar lite på den där videon du berättade om. jag vill verkligen inte se den men jag får fan inte ur den ur huvet. så jag har typ redan sett den. usch dirty. (aidan säger:  YOU BROKE MY HEART!!! gud det är så bra. sen fick hon honom. jävla vacker moment det där när han springer upp i trappen!!)

nej god natt för fan. ser fram emot helgen fast ändå inte för jag vill inte jobba!!!!!!
PUSS OCH KNULL MINA HJÄRTEGULL!