RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

en lite sexigare amanda jensen

veckan har gått snabbit fast den har varit full av magont, hjärtan har fått en smäll, sjuk-virus har slagit till och indviduella val har gjorts. indviduella valen var ett jävla skit göra! en fullhand om vad man har möjlighet att blir i "framtiden" så det var bara en massa ångest och jag kontrollerade mina val ett flertal gånger innan marine slet det ur handen på mig och stoppde det i brevlådan, little evil blod machine. men det blev iallafall dessa

1a hand - ungtföretagende block a & matte c block b
2a hand - psykologi b samt. filmkunskap block a & etik och livsfrågor block b
3e hand - samhälle c block a & naturkunskap b block b

mitt lilla virus som jag själv trodde hade gått över slog till fredag natt när vi satt hemma hos jebi och pratade om gamla kärlekar, vänner m.m så började min röst försvinna, inget ovanligt tänkte jag eftersom min röst brukar försvinna när jag blir trött om kvällarna. men när jag vaknade nästa morgon var den helt borta, HELT! först trodde jag att det var morgon halsen som talade men det höll i sig. och det var inte den där sexigt hesa heller som de flesta tycker om utan det var nästan omöjligt att prata. dels lät det som om jag viskade hela tiden men jag var också tvngen att upprepa allt jag sa, lite irriterande var det eftersom jag hatar ordet "va?". men nu är det söndag och lite sexig är den nu men inte så sexig för att kunna gå till jobbet.

förövrigt har helgen varit supermys! fredag spenderades då hos jeb och det var en sån där toppmys kväll med massa tjejsnack, film och skojs. lördagmorgon åkte jag, lytt, jeb och cronja in till string och åt frukostbufé som var supergod! massa godsaker att välja mellan. det måste göras om i veckan! efter det ringde vi till viktor som fyllde 20 stora och sjöng och jag och mina vackra stämma sjöng så gott den kunde.
vi gick in i skrapan och jag köpte en superfin svart body för ett ovärtpris på monki. och sen åkte vi hem till jeb och tittade på film. där blev det middag och mys och med tiden ramlade det in fler och fler kb medlemar. bestaste vänner i hele världen.  




det här lovet har jag inga förväntingar på heller.. det blir mest jobb och plugg som man ligger efter i. det roligaste med lovet blir jebis 18-års dag och neste helg antagligen. något som suger balle är att min man är i åre och min fru i sälen, hela lovet! jag hade också tänkt att försöka träffa så mycket saknade människor som möjligt bla. mei-ling, niki och emmeli. men vi ska allt göra det besta med alla dagar, massa bufeer, mys och tjejsnack!

min - orginal

puss och kram

hesare än amanda jensen!

jag tänkte ta mig nattetid och skriva ett inlägg om de senaste big moments of my life, det vill säga dagarna som gått som inte alls var moments of my life.. kanske visa små händelser men ändå ganska stora, shiet vad det där makes no sence menmen.
jag känner ingen ork just nu dock utan jag vill bara lägga mig i sängen och läsa min bok; bridget jones´s diary om någon undrar.. där snackar vi en tjej som har orken att skriva må jag säga.
god natt önskar er egen sångfågel.

onsdag.

god mårgon sveriget. jag vara sjyk. inte vara rolit. nej men mina kära vänner har väl smittat mig eller iallafall marine efter lördagens soffligande mys. dessutom har jag ont i hela över-kroppen, vad man klagar! men jag har träningsvärk efter styrkan i måndags på gympan. så varje gång jag hostar, nyser eller skrattar drar sig muklerna i magen och det gör ont som fan!
igentligen skulle vi till ågesta idag och fortsätta med våra samarbetsövningar men jag skulle inte kunnat vara med och jag hade inte heller lust att stå i kylan och titta på. vilket var tråk för jag såg faktiskt fram emot att åka dit igen eftersom det var skojs förra gången.
jag ligger alltså bara hemma.. jag vill titta på glasblåsarn barn men jag hittar den inte! jag har letat överallt känns det som men nej den har tagit en promenad. nu skall jag laga lite lunch, eller nått! puss och kram

måndag.

idag var jag än en gång lämnad! i skolan alltså. det är nog det värsta som finns tror jag, att försöka tränga sig på i ett annat gäng och typ "får jag va med och leka?" fast har man kb's sjukaste tjejer i klassen så har man haha. men det gick ganska så bra de är ju faktiskt snälla allihop.
på gympan hade vi fortfarande vikariesnyggot fast han var inte alls så snäll som förra veckan för vi hade styrka!! och jag är ju typ lika stark som en myra (jag måste nog sätta igång med träning snart) så det var tungt och jobbigt och jag klarade typ ingenting. men det var inte slut där utan jag var med jonathan också(!!) och vi räknade ut att han är 34 cm längre än mig så vi en övning när vi skulla göra en grej var han tvungen att stå på knäna, snacka om förnedring, haha!
efterskolan var jag så rastlös så jag ringde till niki min beste hest och frågade om han vill ta och hälsa på våra gamla lärare men han var i spånga på praktik som EKONOM! snacka om torris. haha fast han sa faktiskt att det var det tråkigaste ever. men den planen gick iallafall i diket. så jag tänkte tjata på kjell istället så vi kunde gå ut och köra biiiiilen men nej han var lat. så nu sitter jag här och har noll att göra fast jag borde ju plugga psykologi eftersom vi har prov i det imorgon, det ska jag nog göra.
för övrigt har jag och natt gjort IQ test och vi var fett best! mitt iq ligger på 112 och det genomsnittliga är runt 100, bra va?
och idag var det ju sånt där trevligt vår väder så jag tog cykeln till skolan men glad mysmusik i lurarna, det var det beste och sånt kommer det bli mycket av framöver. och kanske får man förhoppningsvis sällskap av någon om ett tag?

igår var det kreativa familjen hemma hos mig också! det var skoj, vi tittade på king kong vilket jag hoppas att ingen missade eftersom den är stört bra och målade våra tavlor mor målade sin lilja eller vad det var.. och jag målade min audrey hepburn. den blev faktiskt riktigt bra! kanske ska ladda upp en bild i bloggen någon dag..
nu blire mat! puss och kram

söndaaaaaag.

det har varit en sån där vilohelg den här veckan. jag har inte haft varken ork eller lust att klä upp mig och stå på någon fest någonstans och hålla mig vaken, social och skoj. så det har för det mesta blivit film.

fredag: film hos johan. we own the night, gangster film med Joaquin Phoenix och hunken själv som hans broder Mark Wahlberg! mark samt deras papi är poliser medans joaquin äger en nattklubb i new york. ryska knark-maffian vill döda poliser så de inte kommer in deras väg men joaquin är så klart filmen superhero! mycket bra tyckte jag att den var iallafall.
lördag: in to the wild, en film om en grabb som lämnar sitt rikemans liv och lever som vandrare. hans mål är alaska men han råkar ut för massa äventyr och människor på vägen. jätte mysig och jätte bra! verkligen ingen film man får missa.
Dodgeball, en har säkert alla sett så den behöver jag inte säga så mycket om.
?, en film om fyra tjejer där en utav dom tar en överdos och filmen går ut på vem som gav henne knarket typ. helt okej lite konstig..
Willow, jätte mysig film om en dvärg som ska lämna tillbaka en bebis till "de goda". äventyrsfilm och grejs men den är bra om man har tråkigt en lördag natt, haha!

förövrigt hade jag min första kör lektion idag! det var jätte kul och det gick faktiskt oväntat bra det var inte alls så svårt som jag trodde. mycket att tänka på dock, jag höll faktiskt på att köra in i ett hus, haha. fast jag klarade mig med typ en meter. så dåligt gick det inte och kjell tyckte att jag var mycket bra! :D
nu blire middag! favoriträtten spagetti och köttfärssås, wiiiie. Puss och kram


fredag.

det här kommer att bli ett sånt där långt inlägg som ingen kommer orka läsa men jag har så mycket att berätta utav de dagarna jag har missat här i bloggen. jag vet iallafall en person som uppskattar det så du får iallafall enjoy!

onsdags var iallafall bäste! årets första vår tecken hittade louice, en liten grön(?) blomma. vädret var iallafall super duper så lytt drog med mig till södermalm efter school där vi mötte upp TQ. det köptes kaffe och bulla och vi satte oss i nytan och mös i solen, det var prima ballerina. där satt vi till solen svek oss och gömde sig bakom ett hus. vi gick till skrapan och kollade lite i den där t-shirt affären som har sjukt snygga tröjor men ovärt dyra.. så vi knallade ner till monki istället och såg till vår lycka "alla reavaror 20kr" jag fick alltså tre plagg för 60 kr, vilket kap!

på kvällen tog jag med mig min pojk på bio, "i'm not there" blev det och jag rekommenderar den verkligen. mycket bra film även fast man blev lite lost ibland, haha.

alla hjärtans dag!
sen blev det alla hjärtans dag och vi skulle äta kärleks lunch hos lytt, jag, några av tjejerna och tq! så vi köpte med oss en massa påväg till lytt och gjorde pannkakor och våfflor när vi kom fram till cronjas beste brända kärleksskiva, goda tiders! efter maten blev det sällskapsspel vilket äger by the way. om du inte har "med andra ord" köp det för det är verkligen super skojs! och så fick jag en låda med klubbor av lytt och tq i <3-present! gölligöll.



på kvälla tog jag mig hem till min pojk där vi bojkotta dagen och åt pizza! och jag tycker ju faktiskt inte ens om alla hjärtans egentligen men i år hade jag beste presenten i tanke så jag var tvungen att för första gången i mitt liv fira det lite.. och jag vet att man inte ska "köpa ett par skor till den man älskar för då går denne ifrån en" men som sagt sånt där trams tror jag ju inte på. så iår fick jag vara världens bästa, alltid kreativa flickvän och köpa ett par shoes of love.



idag hade jebi bokat studion och idag blev jag objektet! kul var det för det var annorlunda, hon ville ha det galet och avslappnat så jag behövde bara var mig och hoppa runt lite men pose:a behövde jag så klart också göra ibland. have a look:



men det var ju faktiskt några kb:are som hade studion och som alltid gick det över styr till slut! (observera att både jag och marine står ner på första bilden)



haha ett mycket trevligt bild inlägg typ! men nu tycker jag att våren kan komma också, tillsammans med det trevliga.
ha världens bäste kväll! puss och kram

måndag.

god kväll! det känns inte som om jag skrivit ett riktigt inlägg på riktigt länge.. men jag känner inte att jag har lusten längre. vi såg ju hur det gick med min gamla blogg, den dog, dog, dog men så får det inte bli med den här. det är ju faktiskt riktigt mysigt att blogga. men speciellt att få komentarer, det är verkligen grymt trist att inte få det. jag tror att det är därför det har sugit på sistonde.. lite tort med folk som har något att tillägga?

helgen tycker jag iallafall var finnemang som började med att fira käraste sofie som hade fyllt 18. jag spenderade det mesta av kvällen med att spela biljard och fan va kul det var nästan så att man går upp på vinden och plockar ner ett sånt där mini som man hade när man var liten från typ br leksaker. många matcher blev det men det var ingen som var super bra, kanske petter var ganske så duktig men man vann några gånger iallafall! förutom när jag spelade mot sofia och på något jävla vis alltid slog ner den svarta när det inte alls var mycket kvar! annars så dansade jag mycket, vilket är min grej må jag säga. jag tror faktiskt aldrig jag har gått på fest utan att dansa så mycket att fötterna gör ont. kvällens dans var med david och vi kallade den 'hoppa lite'. kvällen slutade iallafall med att jag fick en glasbit i foten och en ledsen krogutkastad lytt rinde och vi drog oss alla hem till cronja som hade startat ett litet kollektiv. det var mys och vi gjorde en massa nattkäk och somnade sedan allihop på massa olika annorlunda ställen.. på morgonen blev det lite brunch med toast, pannkakor och scones! bäste bäste frukosten och sen tittade på vi cast away. åkte hem i pingla kläderna och kände mig sådär snyggt sliten fast äcklig och spenderade lördag kväll i soffan framför melodifestivalen!

den här veckan känns som en sån som bara rusar förbi. jag har inte lust med någonting annat som inte är kul! plugg känns mega tråkigt och ingen tar det på allvar heller för den delen så jag kan lika gärna skita i det och måla klart min tavla. fast jag vet ju faktiskt att plugget är viktigare, innerst inne. jöback tänkte ta med mig ut och fota också men det blev mörkt så det var ingen idé - jebi vi måste fota någon dag tycker jag!
sen är det ju alla stjärtans dag på torsdag, mysmys när man är ledig från skolan också! en kärleks lunch med tjejerna låter mest best bara vi inte rånar oss själva. sedan ska jag och lytt springa på en arbets utbildning och jag hoppas verkligen att jag får det här nu eftersom min coach ringde idag och frågade om jag vill säga upp mig.. det mesta udda jag hört men jag sa ja. jag är trött på att sälja trosor kan man säga! och sedan måste jag ju lämna lite tid åt ludvig så kvällen blir hans.

puss och kram!

söndag.

jag sitter här och pluggar som vanligt.. men om tio börjar run away bride och den är faktiskt värd att titta på! men jag har inte tid att skriva här utan ämnar varje minut till att plugga, hö-hö. jag tänkte bara tala om för mina kb-vänner att alla hjärtans dag, som alltid, inträffar den 14(!) februari vilket är på torsdag! inte på fredag för det är den 15:de. nu har ni levt i 18 år lite koll bör ni ha, haha! puss och kram


tjyvlyssnat.se

Pölsemannen, Malmö

En kille ~25 beställer en korvmeny.
Kassören: Hejsan vad skulle du vilja ha?
Killen: Jag skulle vilja ha en stekt korv med mos och ett sugrör, tack.
Kassören: Ska du ha sugrör till moset?
Killen (frånvarande): Ehm, nej tack. Korv och mos blir bra.


torsdag.

jag har precis tittat klart på gay galan på tv 4, jag hoppas ingen missade det för jag tyckte det var helmys. speciellt att måns z blev sjukt glad för sina priser haha. massa uppträdanden och roliga människor tex. som en packad terese från drömhus!
idag efter att min och natts matteakut lärare höll på att svimma för att vi fatta noll åkte jag in till stan för att köpa en födelsedagspresent till mami som fyller 43 imorgon. där träffade jag min pojk som jag hittade ett par mycket fina skor till. det var ett par grå tygskor som jag tyckte han kunde köpa istället för att ha klumpe och dumpe skateboard skor, men nej pojken var pank, what a pitty! istället köpte jag mig ett par bebisar som var mycket fina.



imorgon blire jag och systeryster i studion, som jag ska fota dåra! jag undrar hur det går, det kanske blir catfight eftersom vi är ett sådant syskonpar. hon vill gärna bestäma själv fast det faktiskt är min uppgift och mina bilder? men det blir säkert fint ändå får väl kanske tejpa munnen på flickan och klona bort det sen hihi.
på kvällen blir det att fira vår käre sofie som fyllde 18 för två veckor sen men som vi inte firade eftersom vi var i järvsö en del av oss. det ska vara black and white tema där man tydligen ska vara bådeoch men jag ska vara lite rebelisk och vara vit! tänkte på att många kommer ju inte vara det eftersom stora grejen är svart så kan man stå ut lite liksom. men så flickorna inte blir ledsna ska jag ha en svart detalj.. ett halsband kanske? vi får se vad det blir.
fick lite bilder från min käre vän niki från nian, hihi.



Puss och godnatt!

tisdag.

min mor bad mig precis att ge fan i limmpistolen och sluta knarka?! för det är just så läget ligger till. jag har fått så lite sömn de senaste nätterna att jag skrattar så mycket att jag kiknar och jag kan inte sluta. ibland hatar jag den här över-tröttheten och idag är en sån dag. det är bara jobbigt och jag har verkligen inte tid för jag måste ju skriva klart rapporten. fast jag fuderar ju iof på att inte gå på första lektionen imorgon eftersom vi ska läsa upp våra egna rapporter i grupp och sen ska de andra försöka hitta fel. och jag tala inför grupp, ingen bra idé.. inte heller att bli kritiserad för något jag jobbat på är min grej. nej, jag tror jag skippar.. fast jag hatar att skolka. usch, nej nu blire semla! :D

måndag.

här sitter jag, fullt upp med att skriva min rapport om apartheid som ska vara på 5-10 000 tecken. hur skall detta sluta? det är ett mycket intressant ämne men det går så segt att skriva allting. jag kommer antagligen varva inatt men har jag tur har jag min trogne varvarvän med mig.
nu har mamma iallafall kommit fram till att katterna ska säljas om inte jag får dom att sluta kissa i soffan och i jessicas säng. jag har en vecka och en dag på mig innan de ska bort och på den tiden ska jag bevisa att jag lyckas, gaah! jag vill ju verkligen ha kvar dom efter att zazzou försvann och jag inte får med mig en kompis när jag flyttar. han är ju så söt lille morris också!
men nu måste jag fortsätta mitt arbete om idiot-britterna.
Puss och kram!

Skrivstugan is da plejs

Hej hopp gummisnopp (& knullmaskiner)!

Här sitts det i skrivstugan och jag heter Lydia med en Nadia brevid mig. Nadia vill inte gå hem för hon är en lat hest som inte orkar pluggish.
Nadia säger att hon har en tenta imorgon. Det låter inte mest kewl...... Hon har gula naglar och jag har gul tröja så vi matchar bra ihop idag. Dessutom är hon en sverigeflagga med sin blåa tröja.
Snart är det fäztligtheter i helgen! Sofie har 18årsfecken på fre, någon som har koll på denna eller? Nadia säger att folk är pepp. Det är naaaaaaaajst! Men tider och folk?
Ähhhh.. komiker imorgon! Tagga!

C ya!

det regnar smycken.

hejsan tjejer! jag har hittat en toppen sida fylld med fina smycken. jag har redan hittat en massa jag vill ha. men om ni blir medlemar får ni 50 kr i presentkort att handla för och varje gång ni värvar någon får ni 25 kr till så det är bara att kämpa! och frakten är gratis så det kostar alltså ingenting. bli medlem här så värvar jag er och ni gör mig en tjänst!
http://www.zylber.com/?ref=39274


söndag.

god morgon får man väl säga jag sitter ju faktiskt fortfarande i min pj. jag hade tänkt vara hemma och plugga hela dagen så jag såg ingen anledning att byta om. mina planer gick dock inte som jag tänkt mig för 'mitt stora feta grekiska bröllop' gick på tv och den är ju faktiskt riktigt bra.
det blev inte så mycket fest igår utan vi drog oss hem till marine istället och efter lite krångel med dvd:n som inte funkade och en annan som åt upp skivan så sprang jag över till mig och hämtade min så vi kunde tittade på darling. sånt kommer det inte bli av när marine flyttar och det tycker jag suger, jag trivs med att ha en utav mina bästa vänner som granne, nära och bra när man behöver kärlek. filmen handlar iallafall om ett stureplansliv och jag tyckte det var riktigt lustigt att de flesta i filmen var stela och tråkiga även fast stureplansborna kanske inte är så uppfattas det väl iallafall så. bob och nattis var där också och det var skoj eftersom de inte går i samma skola som oss andra kb:are så man träffar de ju inte speciellt ofta. men chillkvällen var skön och man behöver en sån ibland med sina kära.

just nu sitter jag här med glasögonen på nästippen och pluggar till min tenta på tisdag och lyssnar på lykke li-dance dance dance, den är mys mys mys. ideologier, liberalism etc är det som gäller i dagens pluggande. jag är inte så haj på det där med politik och ordningen och allt även fast jag kan finna det väldigt intressant. men vi får se hur det går. har fått en väldiga massa filmtips idag också som står högst upp på listan vid nästa film tillfälle.
måste passa på att gratta min älskade toffer på 18 årsdagen, nu räknas du som man!
Puss och kram

dagen efter.

hallå där ute!
gårdagen var typ lika mycket party som bilden i gårdagens inlägg. tjejerna och grabbarna funkade jätte bra ihop och jag fick flera gånger höra att jag har mycket bra tjej kompisar :) you make me proud, jag tror vi vinner mycket på att vi är så lekfulla, haha. vi blev nog alla lite runda under fötterna när vi spelade 21:an men jag klagar inte, inte förens en man fick för sig att spy utanför toalettdörren. inget smart drag mister krister speciellt inte när cronjas och jebis jackor blev stackars små offer. hela stämningen drogs iallafall ner och jag satt i ett hörn och vågade inte titta eller andas med näsan, känslig som man är för spyor. de flesta drog iallfall hem efter spymasakern men vi dansade ännu mer in i natten.

nu sitter jag hemma hos min man och lyssnar på rich price och gör ingenting. vi tittade på the prestige tidigare och ni som inte sett den, det är bara att ladda ner för den var mycket bra! nu ska vi iallafall måla lite tror jag så fort ludde lagt ifrån sig sudoku boken fast igentligen måste jag väl hem och göra mig iordning för kvällens bravader.
mycket firande ikväll blir det iallafall, 18-års dag, löneförhöjning och anton som är hemma från lumpen efter en vecka! det ska bli kul och träffa killarna för det gör man ju faktiskt inte så ofta även fast vi typ har roligast tillsammans? makes no sense..
men ni får ha det bäste i kväll alla hestar. puss och kram


fredag.

ikväll vankas det fest! jag sitter här och peppar till amanda jensen - do you love me och jag måste säga att låten äger sten hårt! men ikväll blir det skoj. vi ska hem till kära marcus alm och för en gångs skull tar jag med mig mina kära vänner så det kommer bli jätte intressant hur detta slutar. vi provade ju några gånger förra året med ölspelet och det funkade bra, till och med några hångel blev det och jag hoppas folket släpper loss ikväll. gronja ska ju med så klart så grabbarna blir nog gladare än gladast. men snart ska jag måla ögon och läppar, välja skor och väska så blir partyprinsessan klar för kvällen! och vi ska dansa som aldrig förr. för vad vore en fest utan kb?

image22