RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

fredag.

det är fredag kväll och jag sitter hemma, ensam, och tittar på en film med richard gere från 1979.
marine härjar på fältet i björkhagen där kärrtorps nya ettor blir nollade och resten av tjejerna skakar rumpa på huset, tror jag.. fast cronja ligger nog hemma och myser med sin vän från götet, lycko! min egen man gör också stockholm osäker men vart vet jag ej. 
ikväll var jag för trött, för trött för att göra någonting egentligen. det blev F12 i tisdags, baba i onsdags och en tre timmars promenad igår på ikea så nu är jag sliten. men det är skönt att ligga hemma ibland med en filt och en kopp te och falla fram och tillbaka i sömnen.
imorgon ska jag nog göra mitt rum fint med alla fina saker jag köpt. Det blev en klädställning, inte den jag ville ha överhuvudtaget men men det är en klädtällning iallafall, kuddar och en pläd till min fåtölj, en vas med lila orkideér och ett litet sött fikon träd i en fin kruka så det blir säkert fint.
jag vill måla också.. något sådär jätte fint så man tappar andan, fast det lär ju inte hända.

till thompa:
i tisdags sa vi våra hejdå, det var inga ord bara en stor kram.
jag hoppas du får det super bra och blir den där stora producenten eller var det blir någon gång i framtiden.
jag kommer att sakna dig och jag hoppas att vi ses om åtta månader, kanske får du se din efterlängtade film då.
puss på dig gullet.

torsdag.

Vilken dag! mina absolut finaste skor som jag fick av er kåbeare var ju tvugna att bytas eftersom storleken var för liten.
så jag ringde till farstas scorett för att kolla vart jag skulle åka för att få tag på skorna, men då talar hon om för mig att dom är slut i hela stockholm, både svarta och rosa.
helt förtvivlad åker jag till farsta centrum för att lämna tillbaka mina älsklingar. väl framme säger tjejen i kassan att "nej dom lär inte vara slut överallt??" hon kollar igenom datorn och skorna finns kvar på ett flertal ställen bla. på souk! hon ringer genast dit och en snäll man sa att jag skulle skynda dit så lägger han undan dom åt mig. jag blev helt lycklig och tjejen i kassan skrattade och önskade mig lycka till så sprang jag iväg med oknäppta skor.
på tunnelbanan sprudlade jag av lycka och kunde knappt sitta still tills bilden på när hon räckte mig pengarna spelades upp. I panik drog jag upp plånboken och upptäckte att hon gett mig 909 kr istället för 999 kr, förtvivlad igen!
men jag fortsätter min resa och när jag kommer fram ber jag om att få testa skorna och upptäcker att en av rosetterna SITTER LÖST!! kan man ha mer tur? så i ren lycka går jag fram till kassan och tjejen ler och sa "vilken tur du har då" och låter mig köpa dom för 899 kr!
jag blev så glad att jag lät mina lyckliga fötter få ett par till från top shop för ännu 1 000 riksdaler, men åh vad det var värt det!



all kärlek till mina nya skor