RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

onsdag.

ja jag är sämst på att uppdatera, jag vet! även fast det faktiskt är så att jag älskar att blogga och vara den där lilla nörden som vill att folk ska läsa om mitt liv och mest av allt att de ska kommentera!! och bäst av allt, mina vänner älskar att kommentera! så bättre kan det ju inte bli. men ändå så strejkar jag vilket gör att tillslut kollar de inte ens min blogg längre eftersom jag aldrig uppdaterar. och då får jag aldrig några kommentarer. herregud det är som en enda stor svart ond cirkel! jag vet ju faktiskt att jag redan har förlorat en läsare, lyttigalytt.

förövrigt har sommaren varit bra hitills, men bara bra. vi firade sofias 18 år i måndags vilket började med ett rusa i stan och sen åka på godaste brunchen. till kvällen åkte vi iväg till sickla och dansade som små vackra rosor. det var lite sovlakispyor som fick mig och louice att skratta till oss magmuskler, en nykter johan som svimmade i gräset men som blev ignorerad eftersom vi trodde han däckade, en turist som inte fattade ett skit engelska och självklart ett avslut med mcdonalds. ludvig var arg och hoppade sönder sin bräda och jag låg och grät för jag trodde jag hade brytit armen (i en lägenhet, i en säng mitt i natten. ingen fjortisfylla här inte det gjorde uppriktigt sjukt ont jag var påväg till södersjukhuset ett flertal gånger) men jag klarade mig det var en nerv i kläm eller något.

kvällen suger hest. jag är 17 år och jag har ju så mycket kvar att lära på 2 månader så jag får inte gå ut. mina vänner är 18  och min pojkvän är "20" så medans de åkte iväg efter matchen var det bara för mig att åka hem.. ensam i mörkret.
sen tycker jag också att marine är sämst för hon brukar vara min 'jag är inte 18'-kompis men nepp nu är hon inte hemma utan blir mobbad i norrland istället.

snott från kattens blogg
Dagens frukost: kexchoklad och avocado
Dagens klädsel: en stor svart klänning
Dagens godis: mentos
Dagens dryck: coca cola of course!
Dagens längtan: Utomlands
Dagens låt: That's Not My Name - The Ting Tings  nattekatten skickade den och ansåg att det var en nadialåt och mycket rätt min vän lets shake that crazy booty!
Dagens plagg: en super söt gräddvit t-shirt jag fick av min mormor idag.
Dagens avundsjuka: alla de som fick äta en mogen avocado, omogen var inte gott.
Dagens sämsta: mardys dator.
Dagens bästa: helt klart att vandra i regnet till mc och bli bjuden på mat av phille!