RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

toffer.

15 år och många år som bästa vänner.
det förvånar mig ibland att varje gång vi ses kommer jag på att du betyder precis lika mycket än idag.


det långa röda.

tänkte uttrycka min saknad lite..



ögongodis.

jag som alltid förbannas över min kärlek till "fula skor" har hittat en ny kärlek!



någon dag ska jag gifta mig rikt så att vackra skor som dessa kommer att bli ett med mina fötter

söndag.

jag drömde en underbar dröm inatt! jag, lydia, nattkatt och jebi var påväg tillbaka till alanya. en sista minuten för 300:- om livet ändå kunde vara så underbar. vi hade ingenstans att sova och vi skulle alla leva på den tunna plånbok lydia ägde för pengar hade vi inga, men tillbaka skulle vi iallafall!
jag får en sån längtan tillbaka när jag tittar på just det här fotot. första kvällen, vi var jätte pepp och hade massa förväntningar. den resan kunde inte blivit bättre!


tillbaka till 2006

jag hittade lite sånna där bilder som man älskade då när man hade börjat ettan och tyckte att man var stor och växt upp lite under sommaren. då när marine var det närmaste jag hade, haha.



trött måndag kväll.

idag är en sån där dag då jag är rädd att ställa mig upp för om jag somnar faller jag hårt.
varje dag efter skolan har jag somnat i soffan framför tv:n, som om jag fortfarande festar som i alanya. men nej jag är bara sjukt trött hela tiden och det är sämst för jag orkar inte ta ansvar för sånna saker jag borde ta ansvar för och bara degar!
jag längtar till på onsdag då jag får göra mig fin, sådär så jag blomstrar, och gå ut och dansa med 18 åriga garpen, grabbarna och självklart mina egna. jag ska dansa tills tårna blöder och fotsulorna värker men den kvällen vill jag minnas bara för att den är efterlängtad.
jag har mycket att se fram emot den här veckan egentligen för att på torsdag ska jag möta upp med min bäste markus hård och han ska bjuda mig på pizza på vårt kära primo. efter det ska vi på våra vänner jack och bills spelnig på debaser, monde yeux, det ska bli det bästa eftersom nu är jag 18 och får äntligen se dom! 
då ska jag också ha på mig min älskade tröja jag köpte på hm häromdagen då blir jag fin.  


ett stort grattis till min kära jonathan grapne!