RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Nicest thing


En dag i mars som känns så väldigt långt borta men ändå så obehagligt nära

Minns du? På ett ögonblick gick det i tusen bitar och du tog dig aldrig hela vägen hem

Skönhetsbehandling och klassfest

Jag har en värdecheck på en skönhetsbehandling men jag vet inte vad jag ska välja..

Ansiktsbehandling
Inte för att jag har dålig hy eller något men sånt är ju skönt och man får ju verkligen något för pengarna.

Make up kurs
Känns ju hur kul som helst med tanke på att jag älskar sånt! Men väldigt ovärt om de visar sig vara sämt och jag lär mig ingenting och den risken känns ju ganska stor.

Pedikyr
Jag HATAR äckliga fötter och är därför besatt av att ta hand om mina. Nu får jag ju en behandling från grund och botten och kommer att ha sommar-fräscha fötter!



Klassfesten igår var helt jätte underbart rolig! Även fast det slutade med att jag sjöng i högan sky samtidigt som jag spydde framför min kära mor. Men det är ändå underbart att vara ung

Vackra Dinamarca

Vilken natt! Jag blev klar med mig rapport 23.15 och slängde bokstavligen talat på mig kläder och smink och åkte in mot staden 00.00 med Natalie. Inne på stureplan fick vi en galen utomlandskänsla, massor av människor, musik från alla håll och kanter och neon ljus överallt! Vi var taggade och kom snabbt in på spybar och raka vägen till dansgolvet och vackra dinamarca. Jag fick go crazy med mitt röda tillsammans med nattkatt och jag var gladgladglad!
Efter massa timmar kom louice och jebi och dansade med oss tills det var dags att gå hem. Då var solen påväg upp och jag blev kär i Stockholm. Jag ville gå hem men tjejerna var inte så pepp på det så det fick bli t-bana.
I gullmarsplan träffade vi pojkar med hallongrottor som ville leka kurragöma.


Tomas Ekman, here I come

Jag kvävs av allt mitt pluggande! Känns som om jag kommer sitta såhär fram till studenten och jag blir bara deprimerad.. Jag vill så gärna ut och dansa ikväll och jag vill så gärna gå på Emmelis skiva och träffa massa gamla vänner. Jag vill vara snygg och låta mitt röda hår go crazy tillsammans med nattkatts.
Håll tummarna för mig för nu ska jag skriva en femsidig rapport med racerfart!


High key, low key, valfri

Helgen var helt okej.. skulle gärna säga att den var underbar, men man kan inte alltid var nöjd. Fast om jag tänker efter lite var det visst några godbitar jag gärna behåller i minnet.
Jag fick äntligen testa på berns då daniella drog med oss efter att vi varit på lambyska, men vi följde glatt med eftersom vi fick gratis inträde. Jag tror jag blev kär, helt fantastiskt var det och jag ville stanna hela natten.

Idag har vi gjort det jag tycker om mest, ruttna bort i en mörk studio med mina fina. Sånt är kul och vi dansar och sjunger och skriker och klär ganska ofta av oss..? Men naket är ju vackert. Mina fina, nakna på marine får ni inte se än men ni får ta en titt på mig, tagna av natalie, lite skrämande kanske..




Förövrigt har jag hittat mina skor till studenten, yeey!

Regn kan vara det bästa som finns

Det har varit en seg dag idag och jag har mest varit irriterad. Jag har nästan stått ut med våra byggarbetare som börjar runt nio-tiden att borra i mina väggar så att det känns som att snart får jag hela taket över mig. Jag har tagit två kuddar och pressat de mot mina öron och till min förvåning somnar jag sött igen. Men inte nog med det så har de även börjat renovera vår trappuppgång nu och de börjar KLOCKAN SJU!!!! Det är fan inte okej så imorse kunde jag inte somna om och det förstörde min dag. Inte nog med det så fick jag 500 sms om att jag var med i tidningen i morse, det uppskattades absolut men nadia want to sleep, hör inte av dig innan 11.
Bygg-gubbarna blev iallafall klara med vår dusch idag så jag fick äntligen duscha och faktiskt känna mig ren efteråt. Vi beställde ju en sån där regndusch och herre min ge, det är mirakel i en kran!! Jag trodde bara att det var ett större munstycke och modernt inte så mycket mer, men jag kunde inte slita mig från duschen! I 45 min satt jag på golvet och bara lät det regna över mig, underbara känsla.
Något annat underbar som jag inte kan slita mig ifrån är Twilight som jag bara måste se om och om igen.


Jag skyller på att jag var 16 år och onykter men jag älskar den här bilden.
Det här är en sån bild som säger mer än tusen ord.

Cirkus

Här sitter jag och gråter som ett litet barn. Jag kunde inte hejda min nyfikenhet så jag har precis tittat på de två kommande avsnitten i Greys anatomy, de är inte nådiga. Åh så vackert och jag tycker inte om hur jag misstänker att det slutar! De borde ha någon slags varningstext för näsdukar istället för att jag ska behöva blöta ner hela min tröjärm. Nu vill jag bara se det absolut sista avsnittet fast ändå inte för då är det slut.. Usch vad serier gnager in i ens huvud.

Igår vad min skiva och det var riktigt kul! Middagen var helt okej men vi hade roligt med massa Lambo och knasiga uppdrag som folk faktiskt utförde. Några var uppenbara, andra inte tex Louice som sa en massa konstiga saker och jag satt bara och himlade med ögonen och undrade vad kvinnan höll på med.
Självklart hade vi massa nomineringar också och en del blev riktigt klockrena så att jag nästan ramlade av stolen. Min egen hade jag varit ganska nervös över i flera dagar i rädslan om att inte ha gjort något intryck och bli klassens rödtott eller något liknande men den visade sig vara riktigt kul:
"Här har vi en tjej som står ut från mängden, hon har en god portion kreativitet och är oftast på glatt humör med en röst som, inte går att ta miste på. Men framförallt kopplar vi denna härliga tjej med en stor kärlek till mode, framförallt till skor. Till tjejen som bär guldklackar på historian! Nadia, klassens Carrie Bradshaw"
Det var inte så mycket folk där men jag hade rikitgt kul och jag hade så roligt åt mina kära klasskamrater som hade druckigt en öl eller två för mycket. Själv har jag blivit avskräckt från en av mina dåliga vanor på ett väldigt pinsamt men roligt sätt och har inte utövat denna vana(för att inte säga för mycket) sen dess.
Det var inte fören dagen efter som jag insåg hur mycket jag faktiskt drack och vad som faktiskt hände i slutet av kvällen som vi aldrig mer ska tala om!
Jag vaknade upp i mamma och kjelles säng och försökte kliva upp men förgäves, det kunde gått illa så där låg jag ett bra tag och pinades av min äckliga alkoholstinkade andedräkt tills Louice hörde av sig. Är man bakis så ska man ha bakismat även fast man oftast ångrar sig efteråt, vilket det visade sig att vi skulle göra, men vi möttes iallafall vid pizzerian och låg sedan i varsin soffa hemma hos mig och tyckte mest synd om oss själva. Men nu, när bakismagen faktiskt börjat lugna ner sig lite så känner jag mig riktigt nöjd med gårdagens bravader! Nu blir det Twilight, puss och kram!


skivaskivaskiva!

Jag som hade tänkt ha en vit vecka.. eller vit och vit mina veckor är alltid vita men en sitta hemma vecka då. Jag har ju faktiskt sjukt mycket att göra. Men ikväll är NVs skiva och jag hade faktiskt aldrig gått om det inte var så att min kära vän Johan Julin gick i den klassen. Det blir säkert kul lite svårt tema bara, B-tema.. man undrar ju om de tog det för att det är enkelt så slipper folk klä ut sig speciellt mycket eller för att man ska ha stor valmöjlighet.. Jag hade tänkt satsa för jag är så grymt otaggad och då känner jag mig kul iallafall!
Jag älskar att satsa det är kul men jag älskar ännu mer när alla satsar då blir det ännu kuligare. Jag var på lydias skiva i söndags och de hade superhjälte tema så jag och mor satte oss och sydde ihop en powerpuff dräkt och jag, nattkatt och louice blev riktigt coola faktiskt!




Talang 2009

Idag var det talangjakt i skolan, inte alls speciellt bra. En otippad privik elev ställde upp och var dj medans hans typ 6-åriga lillebror dansade, jag höll tummarna men de kom på andra plats. I mellanakten bad de två frivilliga gå upp på scen och louice drog upp min hand. Jag han inte mer än att dra ner den igen förens ljuset riktades mot mig och det var bara att kliva upp på scen! Jag och en annan kille fick möta två killar från mp i mumsmums tävling och jag fick lite panik över att jag, sveriges segaste kvinna skulle äta så mycket som möjligt på en minut! Men det var ganska mäktigt måste jag säga och jag blev taggad när publiken skrek "nadianadianadia", hihi det var kul! Jag fick lite blackout och tryckte bara i mig och det slutade med att vi vann!! Wohoooo, jag måste säga att jag är bäst på tävlingar alltså. 200 kr på Max fick jag iallafall, hahaha men jag känner inte för att äta så mycket just nu.

Hittade en bild på mig, eller snarare min rumpa när jag skakar loss på ace! Det var lite kul även fast den inte var så smickrande, haha.


Han som satt upp sig själv på en piedestal

Låt mig skratta åt sveriges mest självupptagna/arroganta människa.
Jag har fått höra att jag tydligen är förälskad och jag vill bara skratta åt ditt otroligt patetiska ego!! Du lever i någon slags förvrängd fantasivärld och letar hela tiden efter nya vägar att bli bekräftad på och på något sätt tycker jag synd om dig för att du tror att alla människor lever efter den du är. Jag förstår inte vad det är du inte förstår? Det handlar inte om kärlek, det har det aldrig gjort, det handlar om RESPEKT men du verkar inte ha en aning om vad det innebär.
Efter att fått höra det ena å det andra så är jag inte längre ledsen, jag känner mig inte kränkt, inte heller utnyttjad. Jag inser att det är dig det är fel på, det är något du inte förstår, du är helt instängd!! Är det inte konstigt att alla andra ser och blir förbannade men inte du, utan du bara rycker på axlarna? Nu tycker jag synd om de människor du har dragit in i det här när du än en gång inte tänkt på någon annan än dig själv.

what goes around comes around

Det är så otroligt surt hur en människa som betyder så otroligt lite kan få en att bli så otroligt ledsen, så otroligt sårad och kränkt. Hur denna människa lyckas hitta det värsta sätt att såra mig på och sedan inte bry sig. Det spelar ingen roll vem du är och vad du TROR dig betyda för mig, det är lögnerna och känslan av att vara otillräcklig som sårar. Det är skrattretande egentligen och jag kan inte låta bli att håna dig för den du är. 
Något som är ännu mer patetiskt är att jag sitter och skriver det här, i min blogg, som hela världen kan läsa och bara lämnar ut dig.. och mig i min totala blackout. Jag vet att du läser, men det får jag stå ut med. Jag vill skrika och jag vill slå men jag är lättad att jag slipper se dig mer, det är inte ens värt att ödsla någon energi på det

Heartless

Utnyttjad och jag vill spy. Det är helt otroligt hur människor kan vara så känslokalla och tycka att det är okej. Det mest ironiska är att man tror sig betyda så mycket mer och att det bara slutar i tårar.

Jag värmde ditt hjärta idag för att du är det vackraste jag har