RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

!!!!

Vet ni vad jag älskar med nyår? Att man kan se ut hur man vill och det är inte en jävel som bryr sig! Gott nytt år mina älsklingar.

A baby you´re a firework

Ibland så vet jag inte varför jag pratar om dig som jag gör. Som om du är något tillfälligt. Som om jag faktiskt inte ens tycker speciellt mycket om dig. Som om jag sitter och väntar på något annat, något bättre. Som om jag är ensam och du var den första som ville kramas. Som om jag är jäkligt trött på allt drama och bara vill dra. Okej allvarligt jag hatar dramat.
Men du inte är annat än fantastisk! Och jag är mer än förälskad i dig. Om du lät mig så skulle jag visa upp dig för alla jag känner. Jag är så trött på alla åsikter. Du fyller det lilla tomrum som finns inom mig när jag känner mig så jävla ensam det erkänner jag. Men du får mig att bli alldeles pirrig och varm och hela jag blir eld och lågor. Just den där glimten i dina ögon när du ser mig, det tar allt. Den lilla sekunden är fanimej det vackraste som finns. Idag var jag flickvän. I några timmar. Jag var nog gladare och ljusare och underbarare än solen. Och ni fina människor som var det med mig. Sen skojade du bort det. Jag vet inte hur det blev med det. Men det kanske ska vara så nu. Pojkvän. Efter åtta månader. Vi får se. Fan vad vacker du är. Min vackra pojkvän.

vad är kärlek?

Jag tycker att den här var jobbig.. Vad ska man säga? Det är väl typ det bästa som finns helt enkelt. Ingenting som känns så jävla bra och ingenting som gör så jävla ont. Jag tycker att ni kvinnor har beskrivit det väldigt bra faktiskt. De här beskriver också rätt bra

själsystrar.

Åh hur ska jag klara mig när ni far i väg till ett land inte allt för långt bort utan mig. Jag vill också dricka sangria, äta tapas, dansa salsa och förälska mig i spanska män egentligen. Jag lovar att jag ska komma och hälsa på. Annars tror jag att jag dör.

Det här åt jag idag.

Klev upp och öppnade dagens lucka i julkalender, där fanns en liten chokladbit. Sen tog jag en polkagriskaramell till det eftersom det är så himla gott. Två bitar knäckebröd till frukost med ost. Åkte in och mötte upp vackra vänner och så satte vi oss på bagel street och jag beställde såklart en new yorker; rostad bagel med philadelphia, kallrökt lax, gurka och istället för tomat - avocado! MUMS!
Till middag; tomatsoppa med pasta och mozzarella! MUMSMUMS!
Efterrätt och snack till deckare; tortillachips med smak av ost.


Mina föräldrar.



Det här det är min mamma-pappa. Hon är världens bästa mamma-pappa. Min mamma-pappa är en otroligt stark människa även fast hon inte vet det själv ibland. Vi är väldigt lika hon och jag. Ibland så önskar jag att det inte vore så men ibland så finns det ingenting jag är gladare över. Att få vara som min mamma-pappa är något att vara stolt över. Hon lagar typ världens godaste mat. Hon svär på finska. Hon tycker otroligt synd om sig själv ibland vilket faktiskt är rätt underhållande. Hon dansar ungefär en gång i veckan för sig själv i köket. Hon drar sig i hårfästet när hon har satt upp håret. Hon spärrar upp näsborrarna och trycker tungan mot tänderna när hon ska bli fotograferad. Hon städar maniskt nästan hela tiden. Hon tjuter av glädje varje gång hon blir imponerad av sina barn. Hon är precis lika kreativ som jag. Hon vet att jag är som ett litet barn så högtider, namnsdagar, semmeldagar och allt det kan vara får inte missas, då bakar, pysslar eller planerar vi för fulla muggar. Hon fixar allt min lilla mamma-pappa på ett eller annat sätt. Hon är som sagt världens bästa, älskade mamma-pappa.

Min första kärlek.




Han var det vackraste jag sett. Han var det mest underbara jag träffat. All värme och fjärilar som fyllde mig när jag träffade dig. Jag trodde aldrig att man kunde vara så lycklig, så länge, hela tiden. Hur du alltid fanns där. Hur du alltid fick mig att skratta. Hur du fixade saker när jag var stressad och bara ville slänga det i väggen. Hur du lagade mina köttbullar. Hur du överraskade mig när du inte fanns i samma stad. Hur du skjutsade mig på din skateboard och hur du höll dig kvar på mig pakethållare när jag köpt en ny cykel. Hur du lyssnade på mig i telefon när vi skulle sova. Hur du snurrade runt mig med ett gammalt danssteg du lärt dig när jag gjorde mig iordning och jag fick börja om igen. Hur du älskade mig. Du älskade mig som om jag var det vackraste som fanns, som om jag vore en liten skör fågelunge du varsamt tog hand om, som om något bättre aldrig skulle hända dig. Du fick mig att hålla huvudet högt och känna mig som världens bästa människa när jag hörde hur stolt du talade om mig.
Jag känner att jag inte kommer fram till någonting. Jag kan inte riktigt förklara mig. Det finns inga ord som kan beskriva oss. Bara jag ska behöva tänka på det får jag ont i hela kroppen och ångesten kryper sig fram. Hur kunde vi låta svek och alkohol komma imellan oss. Vi som sa oss vara så starka. Vi som aldrig skulle ta varandra för givet. Vi som trodde att vi skulle hålla i flera år. Jag vet inte om någon någonsin kommer se mig som du gör. Älska mig som du gör. Förstå mig precis som du gör.
Jag har alltid struntat i att vi kanske är olika. Du är min bästa vän. Min absolut största kärlek i livet. Jag kommer aldrig någonsin lämna dig. Det var äkta. Allt var äkta.

 

 

 


Om mig


Mitt fullständiga namn är Nadia Jeanette Nielsen. Om jag fick bestämma, vilket jag faktiskt får, skulle jag heta Nadia Jeanette Knösch så har det bara inte blivit. Jag är 20 år ung och har precis lika länge bott i denna underbara lilla tattarby vi kallar s-näck.
Som person är jag väldigt glad, framåt och positiv, behöver inte säga så mycket mer om det.. Kan gå en del på nerverna, men det är lugnt. Jag pratar VÄLDIGT högt vilket jag vet om men glömmer lätt bort och skäms fruktansvärt mycket såfort någon säger det till mig. Jag har å andra sidan ett väldigt dåligt temperament. Jag lägger nog inte märke till det förens efteråt och säger mest bara oops. Ibland är det faktiskt inte ens meningen det bara kommer som en ordspya och sen sitter man där i skiten.
Jag är väldigt kreativ av mig och älskar att pyssla eller måla eller sy eller allt va det kan vara.
Min absolut största kärlek här i livet är mina vänner.
Det värsta jag vet är tomat och min absoluta fobi är spindlar.
När jag festar riktigt hårt under en period tappar jag rösten helt och hållet tillslut.
Om någon pratar med mig när jag sover kan man få det mest märkliga svaret. Häromdagen taladade jag om för A att han hade köpt en jätte fin vattenspruta.
Jag har sjukt dåligt pigment, svensk sommar kräver sunblock, inte så kul..
Jag lever i min egna lilla film värld och tror att jag har övernaturliga krafter för jag kommer aldrig någonsin råka ut för något ont.
Jag älskar att vara kär och tror absolut att meningen med livet är att hitta någon att dela sitt liv med.
Favoriträtt är spagetti och köttfärssås.

Hm.. ja, det var lite om mig det.



Experiment.

Okej, jag tänkte att jag borde väl också försöka med det här experimentet. Inte för att jag ens är i närheten på så duktig att skriva som mina kära kvinnor men jag ger det ett försök. Det kanske får mig att skriva lite oftare iallafall.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Mina fiender
Dag 31 – Det här brinner jag för
Dag 32 – Min största önskan
Dag 33 – Det här får mig att skratta
Dag 34 – Min hjälte
Dag 35 – Ett sista ögonblick

en ny sambo och fyra gamla som lämnar landet.

Fixat och klart! Den 1 januari flyttar jag in i min allra första lägenhet med min nya sambo Cronja Hultin. Stackars min lilla mamma som fick lite panik och fällde några tårar. Men jag är så glad och så taggad och det ska bli helt underbart. Jag kommer nog lära mig mycket av dig min kära vän. Kvinnan kommer dock vara borta ca 2½ månad av den tiden vi bor där och jag får panik redan nu när jag tänker på det. Hur ska JAG kunna vara ensam?! Ni kommer få många inbjudningar till pj party! Eller ja, ni som är kvar..
Tre hjärtan till spaninen. Ett annat till Usa. Ett norskt som skulle flytta hit fick ett svenskt att flytta dit. Två till australien. Två är redan i australien. Jag har glömt någon.. Förlåt men jag kommer inte på vem nu. Ni andra som är hemma med era vackra pojkvänner får jätte gärna se mig som ett tredje hjul i leken. Bättre det än att jag ligger ensam i fosterställning i en lägenhet på östermalmstorg. Jag ska iallfall kliva upp VARJE morgon och äta frukost med min nya kvinna innan hon går iväg till praktiken. Kyss på dig