RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

A.




På ett sätt hatar jag att vänta, jag hatar att vara den där som har ett förhållande med en telefon, jag hatar att vara den som ni tycker synd om, den ni tror kommer att bli krossad, som ni ser som ett hopplöst fall. Jag hatar att du ibland får mig att tro att kanske har de rätt, att du faktiskt aldrig kommer våga hoppa. 
Om jag blir krossad och lämnad vid sidan av vägen så ska ni väl vara där. Då ska jag väl inte skämas för att jag hade fel. Då ska ni inte döma. Eller?
Jag vill vänta. Vet ni varför, för jag är förälskad i min A. Sådär så det blir varmt i hela kroppen och blodet rusar så snabbt att ibland känns det som om jag inte hänger med. Sådär så jag sitter och ler pinsamt för mig själv på bussen till jobbet. Sådär så att jag saknar honom precis när han går. Han gör mig så lycklig att jag väntar, väntar på att han ska välja mig. För det är jag värd. Han ser det, det vet jag. Men jag vet inte om han vågar.


äääääääääääntligen!!



Äntligen, efter tre veckors väntan är den här!! Min nya älskade fårskinns-skinnjacka kommer att användas flitigt med kärlek.
Ikväll blir det middag hos Sofie med mina kvinnor. Ska bli jätte kul eftersom jag är en död jök som jobbar och äter medicin och är på världens mest sämsta humör alltid! Jag vill nästan gå och skjuta mig nu när jag inser att min nya bästis är min bilskolelärare.. Förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Såhär kan vi ju inte ha det! 
Kanske lite av min turdag idag? En ny älskling, underbart sällskap och idag får jag smaka på de där sjukt fantastiska kyssarna i smyg igen, hihi.


irresistible, delicious

just kiss me

Om jag fick bestämma skulle du ligga här brevid. Du skulle stryka mig över håret och le sådär som du gör så jag blir alldeles varm. Jag lovar att jag inte ska säga ett ord så länge du är här. Håll om mig utan att tänka på att du faktiskt har någon där hemma som undrar vart du är. Sluta titta på klockan och låt den lilla tid vi har vara vår. Kyss mig som om det vore den sista för vi vet aldrig när vi får chansen igen.
Om jag fick bestämma skulle du pussa mig i pannan och säga god morgon.