RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Maskeradbal

Igår var en händelserikt härlig kväll, fast det kändes nog bara så när kvällen var slut. Kärrtorps SM3A:or hade skiva på April, maskeradbal. Jag själv inspirerades av 20-talet och körde på puderrosa, massa smycken och håruppsättning med en stor svart tygros. Jag kände mig fin och då blir väl allting så mycket bättre? Jag bar för en gång skull mina vackra svarta mocka klackar, de klarade sig ganska så bra.. Ett glas öl och en reva på klacken men än så står de ståtliga.
Mycket fint folk fanns i folkmassan, bland annat mina älskade grabbar och jag blir väl alltid lika glad när vi ses. Sen var jag inte lika glad längre och stackars marcus fick ta emot min högljuda ordspya, fast jag är lite glad att det var han som blev nerspydd annars hade jag väl fått en tillbaka. Men ni är fina vänner allihopa och då löser sig saker och ting och ni får mig att le och jag vill bara kramas med er!
Jag dansade iallafall så mycket att fötterna gjorde ont och stackars niki fick se på pga hans dumma knä. En man hälde en öl över mitt huvud och tyckte att han var jätte rolig när den ran i hela mitt ansikte som små floder. Men jag hade roligt!



Psyko

Igår var vi ute, det var kul och vi blev jagade av ett psyko, inget skämt jag var så rädd så att jag skakade.
Idag vaknade vi upp i Aksels stora säng och pallrade oss iväg till Louice träning med småflickorna. Det var faktiskt jätte kul att titta på de små liven men hur louice och malin är i tränarrollen var nog ännu roligare.
Påväg hem så såg jag louice en tant som tänkte hoppa av gullmarsbron, ganska obehagligt. Polis och brandkåren var där iallfall så hon klarade sig nog bra. Shiet vilket tråkigt inlägg, vi hörs ikväll istället!


.


inte förvånad direkt..

Lite lustigt är det att vårat badrum ska renoveras och att vi för en gångs skull jublar över att vi har en till toalett att använda och att kjelle sen tappar en hylla på den toalettstolen så att den går i tusen bitar.

en norsk, en tysk och en bellman

Hela dagen har jag suttit inomhus och gömt mig för solen. Jag vill ututut och låta solen framhäva mina fräknar som jag inte alls tycker om. Men allt plugg har knytit fast mig i en stol så här har jag spenderat min dag. Tanken var att jag skulle sitta här hela kvällen och sedan krypa upp i soffan med underbara slumdog millionaie. Men de flesta kvinnor ska ut och det låter mest kul så jag kanske ska flytta allt plugg till imorgon ändå och ännu en dag gömma mig för solen. Det låter rätt värt.



Snart ska jag börja måla om mitt rum. Jag är ganska rädd för den färg jag valt(den blå), men på ett pirrigt, kul sätt. Antingen blir det superduperjätte bra eller så blir det helt galet, det återstår att se. Men jag vägrar att flytta in i det tiniwiniplutte rummet utan att min walkincloset är fixad och klar. Det ska bli sjuuuuukt kul att fixa och dona med den men just nu har jag blivit helt blind och har ingen kreativitet i huvudet över huvud taget så jag behöver all hjälp jag kan få med hur den ska se ut.


jag känner lukten av sommaren

Jag mår så otroligt bra av den här låten. Det bara skriker sommar om den och nya äventyr och jag längtar, längtar så mycket för att få komma bort. Komma bort från gammalt skrot och trasiga hjärtan. Jag har aldrig velat eller vågat åka iväg för att det är alldeles för mycket att lämna och det skulle göra så ont i mitt lilla hjärta, men nu vill jag ingenting annat.
Jag älskar kvällar som denna, som man på något konstigt sätt uppskattar i efterhand när allt är tomt. Jag vill ha mer kvällar med er, många mer och jag vill ha mer kvällar med en norsk, en tysk och en bellman.
Jag vet att vi inte kommer att hålla våra händer så hårt som vi har gjort i tre år så fort friheten är här. Men ni är vackrare än jag någonsin kunnat önskat mig och ni kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat mina allra finaste kb-hjärtan.

I vått och torrt


Vet du vad vi ska göra så fort gräset är grönt och vi kan ha bara ben? Vi ska någonstans där vi bara kan ligga i timmar och stirra upp bland löven och komma bort en stund. Jag tycker vi gräver ner allting där, sånna där känslor som vi inte behöver det låter väl bra? Du och jag under världens bästa ek.

bara meningslöst

Hur känner du dig just nu? Konstigt nog lite taggad. Jag ska plugga hela kvällen så det är väl bra men det lär väl dö så fort jag öppnar ett worddokument.
 
Vem är den roligaste människan du känner? hmm.. Helt omöjligt att svara på men det finns nog ingenting jag skrattar så mycket ÅT som jag skrattar åt min kära vän Louice. Jag vet, jag vet, det är inte snällt att skratta åt folk men går det att låta bli?

Gillar du att slåss? Haha nja mina kära pojk-vänner har sett mig i den situationen. Springandes i höga klackar med ett skrik som ekar i hela örby.

Sparare eller slösare? Jag tänkte svara slösare men sen kom jag på att jag har kvar chokladkakan jag köpte för två veckor sen. Jag tror att mina vänner håller med mig när jag säger sparare.

Din drömväska? När jag var 15 år såg jag en väska från fornarina och jag är fortfarande helt såld.

Bortsett från datorn, vad gör du just nu? Borsett från datorn? Hur menar du då?

Ditt favorit svärord? Det absolut fulaste som börjar på F och slutar på itta..

Pålägg som gäller? apelsinmarmelad med ost är ju gott!

Tatueringar, piercingar? Öra och i en kulle.

Vad känner du för distansförhållande? Var med om det i ett halvår. Det var jätte mysigt på något sätt att saknar och sen åka dit och han kom hit och hela överraskningsgrejen som jag bara älskade! Men nej jag skulle aldrig ge mig in på det igen om det inte var så att jag var upp på rosa moln kär.

Gillar du att vara själv? Noupnoupnoup, jag hatar för det mesta att vara själv.

Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Ta ingen skit och stick såfort otrohet kommer på tal.

Vad tycker du om droger? Det finns nog ingenting jag hatar mer.

Röda korsets utställning


vänster: Nadia höger: Natalie

Det var kul men samtidigt lite läskigt! Ens egen bild kändes som en fis i rymden när man jämnförde med de 29 andra bilder som hängde i samma rum. Vissa hade tagit helt otroliga bilder och det var ganska svårt att någon skulle tänka något sånt om min.
De delade ut häften där varje "fotograf" hade skrivit sina tankar om sin bild, det kändes lite kallsvettigt eftersom jag hatar när folk läser i mina arbeten. Dock så stod ju inte mitt namn i häftet utan det stod Nadia Salomonson(?) men jag bad dem att ändra.
Men det var samtidigt jätte kul när människor stannade upp vid min bild och funderade och pratade sådär poetiskt som man ska göra på konstnärliga utställningar av alla slag och vällde ur sig massa bra saker och hade ingen aning om att jag faktiskt stod precis bakom dem.
Utställningen kommer också till Kärrtorp vilket känns lite pirrigt. Visst att folk tycker att man är duktig och så men jag tycker inte alls om att de delar ut det där nedrans häftet. Imorgon kommer jag och Nattkatt dessutom vara med på kärrtorps hemsida och det gillar jag inte heller. Som ett fån, brevid min bild, på en utställning..
Jag frågade också hur mycket bilderna kostade för det är ju roligare att köpa en bild än att skirva ut en från skrivaren i skolan. Han svarade iallafall att man fick skriva upp sitt intresse och sen auktionerade de från 1000kr. Det spelade heller ingen roll att det var jag som hade tagit bilden utan jag fick skriva upp mitt intresse precis som alla andra. Men jag tänkte gå dit på söndag och ta mig en titt på hur många som anmält sitt intresse för min bild, hur kul som helst!!
Om ni vill gå och titta så ligger det på Hornsgatan 8, precis nedanför götgatsbacken och det kostar ingenting.


nostalgi

Vi hade tur med vädret och vi cyklade jag och louice! Det enda som saknades var en liten sterio med härlig sommarmusik strömandes ur högtalarna. Jag har kommit fram till att jag ska cykla varje dag. då slipper jag åka tunnelbana och sparar 420 kr varje månad, ganska smart, vavava?

Snart ska jag åka iväg till en utställning i stan av röda korset. Fotoklasserna skickade in bilder och jag och nattkatt blev två utav de utvalda, mycket stolt mycket stolt! Känns ganska coolt att min bild hänger uppe på en utställning.. eller jag kanske överdriver jag vet inte. Blev lite ljust i min annars så stressade vardag när jag fick reda på det iallfall.




ge mig sol och parker och solglasögon och hyss med massa fina vänner


tisdagnatt

Jag får total panik över hur mycket jag har att göra den här veckan och inte bara det, jag förlorar även min dusch den här veckan i FEM VECKOR för total renovering!! Så varje morgon är det bara för mig att sätta på mig badtofflorna och pallra mig ner till en liten dusch i tvättstugan. Det kryper i kroppen och vid ett sånt här tillfälle är det lätt att bara ge upp men jag ska nog klara mig igenom det ska ni se.

Imorgon hoppas jag på att det blir en solig dag för jag vill så gärna använda mina ståtliga cykel till skolan! Det ska bli jätte kul att träffa folk, känns som om jag inte har träffat nattekatten på flera veckor, usch usch!

Jag är så taggad på att gå ut skolan nu och jag har nog inte längtat så mycket som jag gör nu!! Jag vill bara åka iväg och upptäcka världen fast först blir det ju en jävla massa jobb för att ha råd med allting.
Jag vill också åka till ett pucko på andra sidan sverige och kramas, dumdumdum men jag tycker lite synd om dig.


just a fool to belive i have anything she needs


killing me softly

Det var som om jag inte var där. För första gången blev jag riktigt ignorerad. Jag såg på hur ett helt gäng, där jag faktiskt en gång satt, hade riktigt kul och jag ville vara med. Men ingen bjöd in mig och jag satt istället fem meter därifrån som ett svart får och de arga blickarna ilade i luften. Jag har inte gjort något fel och jag är inte värd det, så jag är arg men allra mest ledsen och sårad. Ni är de bland de finaste vänner jag har och ni har stått mig väldigt nära hjärtat i flera år, men nu känner jag mig utstött och illa behandlad.
Jag trodde att jag var något utav en vän, iallfall för en del, men jag har nog haft fel. Jag kanske bara var en släpvagn..

Jag minns när jag bröt ihop i skolan. Helt handfallen föll jag ihop och ni kastade er över mig så ingen skulle se, för jag var rädd att någon skulle se, och döma dig.. och mig. Inte ens då behandlade ni honom illa och jag är tacksam för det. Nu blir jag dömd, överallt, för att jag fick mitt hjärta krossat. 

If you like it then you shoulda put a ring on it



Man kan ju inte mer än älska det soliga vädret! Förutom att man spenderar alla sina pengar på skitsaker såsom kebab (75 KR!!!) så vandrar vi lite på rosa moln allihopa. Jag gjorde det igår när jag, klockan tre på natten, dansade i fontänen i kungsan i en liten kavaj, sånt tycker vi om. Ikväll blir det mys och jag hoppas att de flesta kan följa med.

MR big

Jag har funderat länge på hur det kommer att vara. Det är första gången vi ses i år och jag undrar om det kommer vara sådär dramatisk som det alltid är, sådär som jag älskar inga ord eller dina ordval som alltid träffar. Jag älskar sättet du får mitt hjärta att rusa och hur du tänder en eld inom mig och hur du får mig att må med mig själv.
Allra mest älskar jag att det inte finns några krav och att det bara kommer att vara en kort stund.

ge mig rosa gräddbakelser

Sånt här svider i min själ och jag blir arg och besviken på mig själv när jag varje dag inser att det är mitt eget fel att min plånbok ekar. Jag har hittat en super snygg klänning för endast 250 riksdalen om jag minns rätt och en riktig cinderella klänning till sm3a's bal för 600 kr och jag vill verkligen ha!! Men vad gör man..




Min vackra vackra på beyond retro som jag är rädd att någon ska köpa. FÖRSTÅ vilken jävla maffig grej att ha i garderoben även fast jag bara kommer bära den en gång. ÅÅH LOVE IT!!
Imorgon blir allt så mycket lättare och jag har längtat så länge på den här dagen. Håll om mig.