RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

randigt


Is it a keeper? Nu har jag blivit blind och kan inte bestämma mig.

be with you

Sjuk igen. Trött igen. Orkar inte röra på mig igen. Fast ändå ganska öppen för förslag inför imorgon.
Jobbade natt igår, lördag natt. Jag var sjukt trött och trodde att jag skulle dö. Men nu vill jag jobba lördag nätter hela tiden! Det var sjukt kul!! Jag har inte skrattat så mycket på lääänge. Fulla 50+ kvinnor är mina nya favoriter. Men också konstiga tattare som får för sig att komma in bakom kassalinjen och ta sin egen mat..? Skit samma, det var jävligt roligt.

Imorgon ska jag nog åka in till sthlm city och lämna tillbaka alla de kläder jag köpte i panik, endast för att få spendera lite pengar och må bra tills jag kom hem och deppade ihop i ren besvikelse. Jag tror jag ska ta och köpa en väska på zara istället. Fast jag gillar inte zara. De har ett så jävla konstigt koncept. De blir nog underkläder och smink också. Fast jag hoppas att jag är smartare imorgon för jag behöver fan inget av det.
Jag behåller nog min randiga nya kavaj, fast jag vet inte. Jävligt klurig den där kavajen. Älskar ränderna, men vet inte om jag älskar modellen. Kanske ska dra på den imorgon och provköra den lite.



ömma läppar

En sådan tråkig och ensam söndag kunde inte avslutas bättre. 3½ timme med dig och min själ sjunger lite. KYSS

sommarkyssar och 3,5or

Idag är jag taggad, TAGGAD SOM FAN!! Jag vill springa runt i shorts och skinnjacka hela natten och göra stockholm. Jag vill ligga i en park med mina tjejer och skratta tills jag får ont i magen. Jag vill sno någons cykel och dela den med två andra och få dåligt samvete imorgon. Jag vill näcka vid en ström. Jag vill kyssa vackra pojkar och skratta åt det imorgon. Jag vill köpa 3,5or klockan fem på morgonen när huvudet börjar klarna. Jag vill sjunga i högan sky på sommarhits. Jag vill hamna hemma hos någon annan och sova alldeles för många i en säng. Jag vill vara så lycklig att jag spricker.


sleepyhead

Idag har jag jobbat tio timmar, TIO TIMMAR!! HÖR NI VAD JAG SÄGER?! Men det var coolio, jobbade ju trotts allt med ralle och alik, det är goa gubbar det. Det gick ganska snabbt och det var ganska så glatt idag, glada gäster = glad nadia. Kom in massa snygga, trevliga killar in vid halv tre och var sjukt intresserade av vad det var vi höll på med bakom kassalinjen och sånt är ju alltid trevligt. Sen fick jag skjuts av en vän till alik hem(som tydligen brukar skjutsa hem folk som slutar mitt i natten, creepy)
Klockan är snart sju och jag har fortfarande inte fått något besök av john blund. Nu har solen gått upp också och dra på sig en bikini och lägga sig ute på berget låter ju inte helt fel, det finns ju ingen som ser mig vid den här tiden. Men hej det vore ju helt gaalet! Nu ska jag söka sömn tips på google. God natti.


kort?

Jag funderar på att klippa kort.. Mest för att jag tycker att det är sjuuuukt snyggt men jag vet inte alls om det kommer att vara det på mig. Gillade det inte sist och kanske inte gör det den här gången heller även fast det är en annan frisyr jag tänker på. Jag älskar ju mitt långa, jag älskar att leka med mitt långa och jag älskar att det finns någonting att ta i. Ångrar jag mig så tar det en jävla tid att växa ut igen och jag hatar när det är sådär tråkigt medel långt, dött! Men jag är sugen på förändring, sugen på att ändra mig lite.


mumsmumsmums

Här sitter jag på min balle och inviger sommaren med rostbiff och potatissallad, precis som jag gör varje sommar, den här gången med joshua radin i högtalarna.
Katten har varit här tidigare och myst men nu har hon gått så jag har påbörjat spa behandlingen jag fick i julklapp av mamma och kjell. Youthful essence heter det, inga dåliga grejer här inte. Jag måste säga att jag känner lukten av resultat och riktigt nice hud.
Imorgon ska det bli tjugo grader och sol så jag och katten planerar att steka i en park, är ni med oss?


håll om mig

Okej rååå, gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hamnade hemma hos louice och det blev massa vin och prat på hennes balle, massa planering om vart vi skulle och tillslut så dog vi. Helt mega döda och louice bytte om till pyjamas. Det kändes bättre så även fast jag hade mina vackra skor och faktiskt taggat hela veckan så orkade jag bara inte. Men katten lät ingenting stoppa henne och åkte in för att festa med ett simlag fullt med snygga muskulösa män. Jag fick ett sluddrigt samtal om att hon träffat sitt livs kärlek men att hon varit tvungen(?!) att lämna honom på tunnelbanan.
Mitt hjärta blev sviket tio gånger om och jag dränkte mina sorger och det är nog anledningen till att det blev tio gånger också. Jag tänker för mycket på hur jag ska få dig att förstå när jag egentligen borde släppa taget.
Mr big kom över och jag slog en vurpa medan han filosoferade över att jag är hans längsta förhållande och att någon dag kommer vi att inse att det är vi som ska spendera våra liv tillsammans, var det alkohol som tala? Det vore ju det sjukaste! Fast kanske inte så konstigt ändå.. Du är väldigt bra, eller vi är väldigt bra.


utgång




Hejsiiiiii! Nu är vi snygga och ska röra oss mot louice och dricka rosa, världens bästa rosa med världens bästa vänner!


alvedon till en bruten fot

Massa vacker sol väckte mig idag och vad händer då? Jo jag och mina solglasögon tar en promenad med katten på söder. Det blev glass och massa konstiga människor, dels en man som frågade om vi hade fem kronor så han kunde gå och köpa alvedon till sin brutna fot på apoteket? hm.. rätt misstänksamt. Kaffe på tullys och umgås med fina marine.
Nu sitter jag och väntar på att kjell ska äta upp så vi kan ut och köra med bilen och sen blir det promenad med hjärtan, kanske lite snabbare än igår. Håller tummarna för att jag ska få pepp sms av tessan imorgon bitti, blev taggad av att bara läsa ett på kattens mobil. Då blir min dag nog bra även fast jag inte får gå på den där roliga festen...


fest i en takvåning

Ni kåbe hjärtan missade en bra fest ju. Grabbsen ville träffa er och jag håller med att det skulle vara jävligt kul om vi skulle ses någon gång allihopa, för gamla goa tiders skull.
Det började också rätt så ganska hysteriskt kul men pinsamt, jag och lytt, såklart.. men det kan vi ta en annan gång.
Jag tänkte bara tala om att jag är TOTAL pank och håller mig därför på avstånd. Låser in mig i mitt hem och tittar på mig själv i spegeln för att umgås med någon. Eller om någon får för sig att ta en riktigt snabb promenad så är det bara att ringa. Jag jobbar onsdag natt annars, kom gärna förbi och säg hej.


Possibility på repeat

Mr big hörde av sig och frågade om han kunde komma över. Jag saknar det faktiskt lite grann och ville så gärna säga ja och funderade lite en stund, men så kan man ju inte hålla på? Han är fin han, min mr big. Men det får vänta.
Jag ligger här utslagen efter fyra timmars jobb. Vart är min värld påväg?! Fyra timmar och jag är typ hjärndöd och sjuk och trött och ensam. Men jag funderar på om jag ska locka håret till festen imorgon som jag sett fram emot så mycket. Jag tycker om när min hår är stort och fluffigt men jag tycker också om när det är rakt och bara enkelt, så jag vet inte.. Eller jag vet att det kommer att sluta med lockigt bara för att jag älskar att göra det. Egentligen så borde jag typ köpa mig en modell, hur konstigt det än låter, men det ska jag göra den dagen jag blir rik. Som jag bara kan pyssla med såfort jag känner för det. Sminka lite, fixa håret lite. Typ som när jag har alldeles för många timmar kvar tills jag börjar jobba och inte har något annat för mig, då kan det gå över styr och jag kommer till jobbet helt sminkad. Jag undrar om folk tror att jag är en såndär som inte klarar av att gå utan smink och har fula märken efter brunkräm på alla mina kläder?? Nej, det är brutet! Jag måste fixa mig en privat modell.


I could hold you in my arms

Jag blir glad varje gång jag vaknar och inser att solen är uppe för då sätter jag på mig mina solglasögon och ringer min fina vän natalie. Idag blev det muffinfabrik, såklart. Kissa på ringen, såklart. Gå in på MQ endast för att där jobbar det ett schnek, hallaaa. Ett par systrar i skor har vi också blivit, och nu ska jag le i hundra dagar.
Hem och äta god mat och få sällskap av min fina vän ludvig. Ligga och bara göra ingenting och titta på när han spelar spel, som vanligt. Inse varför du är världens bästa. Det är inte konstigt det är bara som det ska. Ta en sjukt lång promenad och jag är förvånad över att du inte klagade en enda gång men det är bra att gå.. och prata.. och inga arga miner om min svärmorsdröm, tack för det.
Hem igen och hälla i mig te med honung tills han dök upp. Inget mer med det. Han dök upp och kysste mig godnatt. Sånt värmer. Nästa gång kanske han håller om mig tills jag vaknar.


My sweet joy always remember me


the mighty

PSST! Kolla in kbs bildarkiv, det är väldigt underhållande, haha. Ni är världens bästa människor!

i min sagosäng

Jag kan inte sova och ligger därför och lyssnar på louice spotify lista och jag tänkte bara tala om för alla att hon har med hakuna matata bland mys musik??
Av någon konstig anledning så ligger jag och funderar på vänner. Vänner som jag haft och delat så stor del av mitt liv som går att dela med mig utav som jag inte har någon aning om vad de har gjort idag, eller igår eller den här veckan. Det är helt sjukt egentligen, när de en gång varit hela mitt liv. Jag skulle så gärna villja plocka upp telefonen och ge alla en liten del av min tid men någonstans vill jag ge den till de jag träffar nästan varje dag. Med de som jag skulle skjuta mig själv utan, de som förhoppningsvis aldrig blir som dom. Men det finns faktiskt många jag saknar och många som jag önskar att jag visste mer om än att hon älskade köttbullar som liten och som jag faktiskt skulle vilja träffa oftare. Jag tror nästan att jag ska försöka träffa en gammal goding varannan vecka.

Nu vill jag sova, somna i min sagosäng och vakna till en ny dag och har jag tur så kanske du är en del av den. Om inte så försöker jag igen, somna i min sagosäng och dagen därpå kanske du dyker upp. Någon dag måste du ju dyka upp.


stackars lilla nadia

Jag mår sämstsämstsämst! Fick gå hem tidigare från jobbet också, jag måste ju bryta alla häsloregler som finns. Inte okej att jag är så fattig att jag måste jobba mig igenom det här sjuk och inte okej att jag endast fått 102 timmar den här månaden och inte jobbar jag helger heller så jag får den där fina utsikten. Men jag har vackert sällskap i telefonen iallafall, sånt är mysigt. Fast mysigare om han vore här. God natt fina du.

runda fötter

Och går kvällen var den roligaste kväll jag har haft på sjuuuuukt länge! Efter mysigt förkrök med bästa vännen och in till dovas och in på ace och bli nekad på ambassadeur(?) prata i telefon med en man i tjugo minuter och sen komma in utan problem igen och dansa tills jag dog i ett rött rum med galna kvinnor där jag slogs ihop som en madrass med fötterna rakt upp mellan två soffor 1,5 m ner och skratta tills luften gick ur mig, måste åka hem måste åka hem men bara liiiiite till, taxi(såklart) för sex personer och vinglar hem hand i hand med en långstång och för ett JÄVLA liv som också rullar över min katt mitt i natten.
Sen upp, till jobb och gnälliga jävla kunder, med fetaste svullnaden och ryggont, inte ett ord kommer ur min mun och näsan rinner som en kissnödig natalie, magen ville upp och huvudet kändes som en mixer. Issa var på bra humör annars hade jag fått kicken. Men det var vacker utsikt idag. Det är det alltid på helger så jag tycker om att jobba helg, just på grund av den vackra utsikten! Jag hade hoppats på vacker utsikt just nu men det blir ju inte alltid som man vill.. Men god natt på er, vi ses någon dag nästa vecka för jag jobbar som ett anus nu och inga uteserveringar för varken mig, min plånbok eller min hälsa. KYSS