RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

Bra eller anus?

I hela min kropp springer det runt känslor och jag vet inte åt vilket håll jag lutar.. Det går snabbt och det känns som om jag ska spy vilken sekund som helst. Jag har helt blandade känslor om allting just nu och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag är glad för att du ringde idag med en helt underbar historia.
Jag är glad för att det löste sig med mina naglar och jag är jätte nöjd.
Jag är glad för att det här med studenten ser ut att bli jävligt bra
Men jag är livrädd för vad som ska hända sen.


Mode reportage

Jag tänkte äntligen ta och lägga upp bilderna från mitt mode reportage som jag suttit och pillat med i två år känns det som. Tack till fina, fina Louice!



dancedancedance


Du klarar det här, vi är ju superhjältar!

Rosa moln

Jag träffade en man på tunnelbanan härom kvällen. Han frågade om han fick hålla mig sällskap. Till en början trodde jag att han var full och glad och man hoppas bara att människan ska resa på sig och kliva av. Vi åkte tre stationer tillsammans och jag har inte känt sådär på ett väldigt långt tag. Han var intresserad av mig och vem jag var och han var trevlig och fick mig att skratta. Han var fnissig och hettsig och sprang av och på tunnelbanan flera gånger för att få reda på så många bokstäver i mitt efternamn som möjligt efter att han utmanat mig att hitta mig på facebook. Jag fick Nadia-Kalle vibbar och jag älskar den historian för det är fylld av den jag är. Jag hoppas att han hittar mig.
Jag kom på mig själv med att le långt efter att han gått av.



Jag hade velat stå i dina skor den där dagen, när han sa som han sa. Det där som du har väntat på så länge, det där som vi har väntat på så länge. Det är sjukt hur vi muntrar upp varandra med "han kommer att ringa, ge det tid". Vi alla vet att det är tomma ord men det får oss alla att le och hoppas på att någon utav dem kommer ringa någon utav oss. Något ännu sjukare är att du precis har varit med om det omöjliga och jag är så lycklig för din skull och jag blev så rörd när jag såg hur det brann i ditt hjärta så jag ville aldrig släppa taget om dig. Men min tur kommer, en dag kommer han fram till mig.

En dag på det gröna

Helgen har varit bra speciellt med allt underbart folk och det underbara vädret. 
I fredags hände inte så mycket.. Jag låg hemma tills Louice och Jebi kom över och vi pratade en massa skit och tryckte i oss onyttigheter. 
Jag fick äntligen se Moulin Rouge efter en väldigt lång tid och jag blir som förtrollad. En vackrare film kan det inte finnas, så otroligt intensiv.

På lördagen var det en dag på det gröna och massa konstigheter och härligt folk. Jag satt där sen tre för att se de tre band jag ville se som började klockan nio och så fick de inte spela så jag vill inte säga att dagen var underbar för det förstörde en del. Resten av kvällen är för konstig och pinsam att prata om så det struntar vi i. 

I dag var det morsdag och kjell överraskade mor med att gå på grekisk restaurang. Det var kul och mor blev ganska förvånad när jag och min lillasyster satt där vid ett bord när hon trodde att de bara skulle pasera. 

Imorgon är det vattenkrig i skolan klockan två för oss treor. Jag är jätte taggad och det ska bli så jävla kul! Så imorgon bitti ska jag snabbt införskaffa mig vattenballonger och pet-flaskor och sen kör vi!!