RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

It's calling you my dear


Nu är den klar. Det är som en sagovärld. Alldeles, alldeles underbart.
Jag önskar ändå att ni låg här med mig så kunde vi bara ligga här, knäpp tysta med pure shores på repeat och bara drömma oss tillbaka. Jag vill bara tillbaka.


OSKAAAAAAAAAAAAR


Garkvallen var mycket intressant, det var valdigt mycket alkohol i bilden och da blir det sa, en suddig bild. Av mig och Natalite fick han en trollkarl, det var sjukt, galet och han var grym. Han trollade fram min vaska ur sin halsduk utan att nagon markte att den var borta.
Sen gick vi till ojojoj och dansade. Tror inte att det ar meningen att man ska dansa dar men det ar ju inte meningen att man ska sova dar heller for den delen.. Halla i nadia massa vatten och hon forsokte men misslyckades dansa, stackars nadia. Men insag iallafall tillslut att nej nu ar det dags att aka hem och sa fort vi kom utanfor dorrarna sa jag 'nu kommer det nu kommer det, natalie spring!!' och mina vanner de ar trogna vanner for de holl upp mitt har.
På mcdonalds fick jag en mellan pommes for att jag berattade att jag ocksa jobbade pa mc. Jag tror mest att jag fick den for att han ville bli av med mig. Pa bussen hem traffar jag en man jag inte far traffa. Men jag fick sitta i hans kna och han ar fin. Och han hade mjukt har.  


you look kind of cute in that polka dot bikini girl


Har sitter vi uppkladda till tanderna och lyssnar pa Im in miami bitch, bonkers och riverside mother fucker!! Vi onskar ju att ni vore med oss och kunde dansa dansa dansa hela natten men det blir en annan dag.

 


Lil-oskar blir mycket stor idag


Idag fyller lil-oskar 20 gamla ar.. jag vill också fylla 20 gamla ar. Hur avundsjuk jag an ar sa ska detta saklart firas med buller och bong. Pa soder hof. Mer an sa vet jag inte.. Men eftersom hans 18 ars dag blev succé sa tror jag att aven detta kan bli det och sant ar ju alltid kul.
Jag tror att jag for en gangs skull ska ta och hoppa ur mina converse och stora linnen och satta pa mig klackar och klanning ikvall. Kanske till och med locka haret? Nej usch sant orkar vi inte. Har jag klanning far det bli toffs.
GRATTIS TILL VARLDENS BASTA OSKAR!! <3


Sooner or later in life, the things you love you loose

Om pengar inte var nagot problem eller om jag fick bestamma sa ar det har lagenheten jag skulle bo i. Har skulle jag bo tills magen borjade puta och vi inte langre fick plats och dit ar det manga ar kvar. Om jag vann miljoner skulle jag erbjuda de som far bo dar sa mycket pengar att det ar ett skamt och sen skulle jag byta ut koksluckorna. Har skulle jag vara lyckligast i varlden och jag skulle sova i kladkammaren ibland i smyg.


remember me


Det dar med att jag skulle ga pa bio och grata sa jag ju mest for att det later bra och gor andra chicks avundsjuka. Jag grater ju aldrig, men jag grat, som ett litet barn, hela tva ganger!!
Jag ar ju som jag ar och tycker aldrig illa om film (nya fame ar ett undantag, jag vet inte ens om det ar lagligt att kalla det film?) och det gor jag inte den har gangen heller. Mest underbar och mys och chickflick sa det skriker om det ganger sjutusen. Och han ar ju sa snygg, sa javla fucking kuk snygg! Jag skulle kunna ata den mannen till frukost, varje dag. Jag vill se den igen.. men den har gangen vill jag ga innan slutet.

P.s. sex scenerna ager!! D.s.


I'm just a shot away from you


Har sitter jag mitt i sminkprocessen. Japp, for att ikväll ska jag och nattekatten ga och grata lite till remember me. De sager ju att den inte ska vara sa bra med det ar ju en chick flick och jag ar ju en chick, chick flick + chick = SANT!! mer an sa behover jag nog inte saga.

Nu ar jag ledig och det ar mest nice och jag sag fram emot morgonens frukostbuffe men jag klarade inte av att ta mig ur sangen sa det far bli nasta vecka hos mr tiger istallet! Da blir det matkoma tills jag dog!
Men jag vill ju bara hitta pa saker hela tiden men det vill ingen annan for antingen jobbar de eller sa orkar ingen eller sa far det bara kappratt at helvete med planer och da blir jag ledsen. Men jag ska nog onska en ledig helg i maj sa far jag till goteborg eller sundsvall tror jag. Sant ar ju alltid kul!
På tal om sundsvall sa ringde jag dit i dag och fick prata med fina cronja som fyller 20. Det var kul och det var lange sen och jag saknar henne massa massa mandelmassa.

Pa lordag ar det dm for de som inte vet det och jag och jebi ska ga, SPIKAT!! och jag tycker att de som inte foljer med ar riktigt daliga for det har faktiskt blivit lite av en tradition nu! Lite som frukostbuffen, som jag inte gick pa imorse. DET AR DALIGT!
Jag hoppas iallafall pa att en viss person ska folja med och heja och sen slacka ljuset tillsammans med mig 20.30.  



tisdag vackra tisdag!

florence and the machine - you've got the love

louice ringde och vackte mig vid tio tiden och bjod over mig for att trycka i mig frukost buffe, det tyckte jag lat som en grym idé. Det tyckte joel ocksa for han satt dar nagon timma senare lika forväntansfull som jag. Kvinnan hade gjort lok och ost omelett, pannkakstårta, mackor med falukorv, musli och massa mums mums mums!
Det var sa himla gott att vi hamnade i soffan med matkoma, uno och yatzy.

In till tullys och se ut som bönder enligt marines chef som antog det eftersom stockholmare sallan sitter i sa stora gang?? hahaha konstig kille. Men det ar val det basta sa vi satt dar i flera timmar tills det var dags att ga pa bio! Shutter island, tre ihopkrupna bollar i en biosallong, ja den var valdigt laskig ibland!
Igar var en fin dag och jag vill bara spendera alla mina lediga dagar med er sa man far mer av detta.


Det var ingen dalig kvall


Aven fast vi aldrig kom till graceland och det blev viking och ett tomt marie laveau istället och att jag satt ensam pa mc med en pin som sa "Vi gillar dig" och at en QP i min ensamhet och att benen inte riktigt bar hela vagen hem sa var det ingen dalig kvall!


jordens barn fran livets pool

Jaha da var man hemma och det kanns ju faktiskt inte helt okej. Jag saknar oss och kanslan och kollektivet och nui bay och sota pojkar och varmen  och oh yeah och lysande farger och ring ding dong och ferrari och chokladmjolken och kondomkvinnan och dj oump och massaman och mamita och min fina jonathan och chicken baguette, till och med att kroppen var helt sne efter langa bussresor och miss li.
Och jag lovar er att det har ar enda gangen jag ska klaga, aldrig mer ska jag klaga. Nu ska jag bara minnas och se fram emot nasta resa.