RSS 2.0
show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9wanNpZnJhbWUucGhwP2E9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZiPVlqUXpOR00zWXpFd05HUXpaakJqWTJJM01HTmhNekJpWlRRME1qRTBNRGssJmM9SURFeU5ETTRNRFF4T0RrLCZkPVBITmpjbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlQaUIyWVhJZ2RYSnBJRDBnSjJoMGRIQTZMeTlwYlhCelpTNTBjbUZrWldSdmRXSnNaWEl1WTI5dEwybHRjRDkwZVhCbEtHcHpLWEJ2YjJ3b01qVXhOREUyS1dFb01UWTFPVEV5TVNsbGNHa29XV3BSZWs1SFRUTlpla1YzVGtkUmVscHFRbXBaTWtrelRVZE9hRTE2UW1sYVZGRXdUV3BGTUUxRWF5d3BKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVNWTlBMVGc0TlRrdE1TSS1QQzl6WXljckozSnBjSFEtSnlrN0lEd3ZjMk55YVhCMFBnLCwiPjwvaWZyYW1lPg==)

minnen.

jag har tre lådor under min säng där jag lägger saker jag inte använder. jag skulle leta efter ett kollegeblock och drog ut en av lådorna. där i låg gamla saker som jag helt hade glömt bort, bla. min förlovningsring i två delar fint förvarade i en ask tillsammans med vår backuppring som tillslut rostade, fyra bilder på mig och amanda westman från en fotoautomat då man var runt 14 år, skoltidningen från årskurs nio när vi gick ut, hasch papper då mina vänner fick för sig att röka på (jag tog pappret så som tur var blev det aldrig av) samt en gamal julklapp till stefan oudalov som aldrig gavs bort.
jag älskar att hitta sånna saker det får en att tänka tillbaka till vänskaper och händelser men roligast av allt är nog när man hittar gamla dagböcker. där kan man ju läsa om allt mellan konflikter, kärlekar, känslor och minnesvärda händelser. det finaste av allt tycker jag att det är, att få läsa om någon annans historia.
när jag och pappa gick hem till farmor strax efter att hon gick bort så skulle vi plocka ner en massa saker och hitta något slags testamente, då hittade jag hennes dagböcker och vi satt där och läste och man blir så glad av upplevelser och känslor som fanns där i, som en liten del som fortfarande levde kvar. jag minns att på en utav mina födelsedagar hade hon skrivit att hon gått ut på gatan för att leta efter mig men att jag inte var där, som en liten besvikelse, men det var fint. skriv dagbok..

för övrigt ramlade lilla mitsy ut från balkongen idag, kan inte vara kul att vara så liten och falla tre våningar. hon skrek som ett hjälplöst litet barn så jag sprang ner och hämtade henne och hon tryckte sig emot mig med tassarna fast kloade runt min hals. arab-barnen som går i skolan här nere tittade konstigt på mig som om det var jag som kastade ut henne från balkongen! men hon klarade sig fint, bättre än mig iallafall som har rivmärken från en panikslagen kattunge från axlar och uppåt..
och en sak till, jag har faktiskt träffat håkan hellström.




1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv sms:et.
4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
"du är så söt min kära lilla ponny" -markus

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"din namnsdag" -ludde

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"kramizar" -gudmor ewa

Vilket sms blev du mest berörd av?
"du kan ju ringa om du inte orkar plugga mer sen" -ludde

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
"du är saknad här!" -lytt

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"någon som är på en frukostfika imorgon som en bra start på lovet? :D länge sedan kb samlades-lytt

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
"vad händer lindsay loveham?" -thom


!

jag är less.. på det mesta faktiskt. det känns som om jag när som helst ska slå av, inte fungera längre. ni vet sådär som ansträngda maskiner får, överhetta. fast det finns något som får mig att brumma vidare som får dagarna att verka ljusare. jo, våren har börjat titta fram igen och jag får spendera den med de bästa av vänner, mina älskade vänner. genom eld och vatten är allt jag kan säga.