RSS 2.0
show_cravings_ad(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)

mr nice guy

Vad sägs om att dyka upp nu? Komma och ta mig med storm. Det tror jag fortfarande på att någon kommer att göra. Han den där, mr. right guy. Jag tycker faktiskt att det är läge nu. Eller kanske bara någon att ha lite roligt med. Det skulle också passa. Inga spel, nej fan det orkar man ju inte. Men bara någon att bry sig lite extra om som bryr sig om mig också och faktiskt stannar hela natten, kanske hela dagen till och med, köper blommor och fixar middagar. Någon snygg jävel ska det vara också, tack!


jag som aldrig säger älskar..

..men fan vad jag älskar er! Mina vackra vackra vänner. Med er i min lilla bubbla tror jag ibland att jag kan erövra världen och det är väl precis så det ska vara! Utan er hade jag inte varit annat än en mossig gamal finnig donken jobbare. Ni är det vackraste jag har. Två som är vackert förälskade som jag faktiskt ibland vill dränka av avund men ni får hela kroppen att hoppa när vi ses. Tre som snart åker till spaispaispai, mina tre alldeles egna hjärtan som jag kommer gråta floder för när det väl är dags. En på andra sidan jorden som är starkt saknad. En kvinna i en annan stad och som jag längtar för att KASNKE få vara din sambo och ta ett steg fram i mitt liv med dig. En älskad föredetta som jag anser är anledningen till att jag är jag, du är bland det bästa som hänt mig. En stor kull med underbara grabbar som jag ser alltför sällan men ni ligger mig varmt om hjärtat. En alldeles ny äkta vän som håller mig hårt i handen igenom allt som jag ibland undrar hur jag klarat mig tidigare, om jag ändå hade träffat dig tidigare. Flera som har hängt med ett bra tag som jag aldrig kommer släppa ifrån mig. En som jag faktiskt älskade i någon nano sekund när du gav honom kuk i arsel när han rörde något som inte var hans, och alltid när du ler. Sist och kanske till och med minst min egna utvalda syster, utan dig.. ja, du vet. HJÄRTA KÄRLEK PUSS KRAM